Beoordelingen Argentière

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Argentière te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Argentière ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Argentière op wintersport zijn geweest. Ben jij in Argentière geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 29 augustus 2018

Door: Peter over Argentière

Goed bevallen

Wij zijn in februari op wintersport geweest naar Argentière. Vanaf hier kun je skiën in het skigebied van Chamonix en dat is ons erg goed bevallen. Genoeg pistekilometers voor ons, goede sneeuw en ook in een aantal berghutten lekker gegeten. In Argentière was het goed toeven. Het dorp is vrij klein, maar wel typisch Frans. We hadden een appartement en genoten iedere avond van een glas wijn met heerlijke hapjes die we in het dorp kochten. Ook kan je uit eten gaan en dat is prima. Gewoon gezellig en goed genoeg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 september 2010

Door: Eric S. over Argentière

Argentiere is een rustig dorpje middden in het dal van Chamonix. Authentiek maar ook wel wat rommelig. Echt Frans dus. En hoe klein het dorp ook is, je vindt er toch 2 charcuteries (met heerlijke streekproducten, pate's, kazen en wijn) en 2 patisseries/boulangeries. Maar waar het hier vooral om gaat is het skigebied: Les Grands Montets. Zonder twijfel een van de meest uitdagende gebieden van de Alpen; niet groot maar wel een echt gebied voor de fanatiekelingen. Het gebied wordt vooral gekenmerkt door een enorm hoogteverschil en de talloze off-piste mogelijkheden. Vanaf het hoogste punt (3275 m.) kun je in 1 lange afdaling (8,5 km lang!) tot in het dal afdalen (1225 m.) en een hoogteverschil overbruggen van bijna 2,1 km! Officieel kent dit gebied 33 km piste maar de talloze off-piste mogelijkheden ver 3-voudigen dit. Kortom: echt een gebied voor de liefhebbers!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Argentière