Beoordelingen Reit im Winkl

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Reit im Winkl te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Reit im Winkl ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Reit im Winkl op wintersport zijn geweest. Ben jij in Reit im Winkl geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Ruud over Reit im Winkl

Mooie brede pistes, goeie sneeuw.

Voor de 6 keer in Reit. Dit jaar voor het eerst een pas gekocht voor het hele gebied (nu wel de ervaring) Aangenaam verrast door de grote en rust op de pistes. Sneeuw was van super kwaliteit en nergens wachtrijen (we zaten net buiten het seizoen). De Winklmoos is een ideale plek voor beginners ivm de breedte en de lichtere helling. De eet- en drinkgelegenheid is overal erg vriendelijk en schappelijk geprijsd. Het fijne van de Steinplatte en Winklmoos is je kan (met name de skiër) vanaf de piste aan het eind van de dag de dalafdaling pakken een leuke iets smallere afdaling van een kleine 3 a 4km met een paar leuke bochtjes, en als het niet te druk is en je hebt snelheid genoeg kun je met je board tot aan de auto komen. (leuk voor een onderlinge wedstrijd met vrienden). Ons verblijf was iets verder weg in Ruhpolding, maar de wegen zijn hier erg schoon en goed te rijden.

Dalafdaling tot aan de auto, brede pistes.
Prijzen skipas best hoog voor deze grote

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2018

Door: Ingrid over Reit im Winkl

Superrr

Leuk, niet te druk, en een hele leuke skischool voor de kids, veel sneeuw

Niet zo massaal
Après-ski, niks

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 februari 2018

Door: K.Kwebeman over Reit im Winkl

Schitterend

Prachtig dorp met schitterende wandelroutes. (ook in de zomer). De routes zijn mooi geprepareerd. Rustig, niet overdadig toeristisch. Na jaren Oostenrijk Duitsland geprobeerd en het wordt niet de laatste keer

Niet overdadig druk. Redelijke prijzen voor skipas ed. Eten en drinken niet duur
Niets

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 juni 2012

Door: Ruud, Nathalie en Romy Wichers over Reit im Winkl

Een mooi skigebied met schitterende liften, we hebben gelezen dat de oude sleeplift is vervangen door een hypermoderne stoeltjeslift. Zo kom je nog makkelijker in het grotere skigebied Steinplatte.

Reit im Winkl is een gezellig dorp tegen de Oostenrijkse grens aan. Het skigebied Winklmoos biedt met moderne liften, skischolen en verhuur van skimateriaal alles wat de wintersporter kan verwachten. Genoeg geleerd op de Winklmoos, dan kan je eenvoudig naar het grotere aangrenzende gebied de Steinplatte. Vanaf hier kan je, met dezelfde liftkaart, naar de aangrenzende skigebieden van Schneewinkel. Verder kan je, weer met dezelfde skipas, gebruik maken van de gratis shuttlebussen naar de parkeerplaats van Seegatterl. Vanaf hier ga je met de nieuwe gondelbaan naar het skigebied de Winklmoos. Wij hebben gelogeerd in Haus Wildbach, op loopafstand van de gondel. Aan het einde van een mooie skidag kom je via een lange afdaling weer bij Haus Wildbach uit. Kortom, wij hebben genoten van een mooie skiweek, heel veel sneeuw, mooie pistes en goed eten in Seegatterl Alm. Je vindt deze nieuwe alm aan het einde van de afdaling op de parkeerplaats.

Mooie brede en goed onderhouden pistes, mooie aansluitende langlaufloipes met andere gebieden.
Doordat er Reit im Winkl altijd sneeuw ligt kan het er met kerst en carnaval erg druk zijn. Een goede raad, ga op tijd naar de pistes en gebruik de shuttlebus want er is, zoals overal, maar beperkte mogelijkheden voor parkeren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2011

Door: Herman Kruis over Reit im Winkl

Wij waren (een ouder echtpaar) van 5 febr /19 febr 2011 op winter vakantie voor de 7 maal in Reith, deze keer hebben wij een app gehuurd in Huize Else aan de giemseestrasse klein maar fijn, Er lag genoeg sneeuw om op de langlauf latten te gaan de voor ons toch bekende omgeving te bewonderen,steeds zag je nieuwe dingen, Alleen en dat moet ons toch echt van het hart,waarom wordt er in de restaurants zo erg zout gekookt ,bij JEDER daar hadden we inspraak en het was echt uitmuntend,wij vroegen aub niet zo veel zout in het eten en het was perfect, Verder bij leven en welzijn tot 2012 Jannie Herman Kruis

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 13 januari 2011

Door: Anoniem over Reit im Winkl

Wij hopen 22 jan.dit jaar voor de 23 ste.keer met de caravan naar camping Seegatterl te gaan en verheugen ons er weer erg op.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 februari 2009

Door: Elina van Wijgerden over Reit im Winkl

Een geweldig skidorp, wij zijn er dit jaar voor de 3e keer geweest en hebben gelogeerd in Haus Wildbach bij Ruud en Nathalie (Nederlanders). Super gezellig ideaal voor familie vakanties! Ons Zoontje van 5 jaar heeft super leuk skiles gehad en het gebied is voor iedereen geschikt! Zowel beginners als gevorderden, een aanrader voor gezinnen met kinderen die willen leren skien! Gezellig uit eten geweest op de berg met sleetjes weer naar beneden, in het klaphof gegeten: heerlijk en gezellige muziek! Wij hebben alweer geboekt voor 2010! Groetjes van de grootste en gezelligste REIT im WINKL familie uit Poederoijen en omstreken!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2009

Door: Thea Collignon/Tonny Weber over Reit im Winkl

Wij waren van 1 t/m 13 febr. in Reit im Winkl. Voor ons is het nog steeds HET wintersportverblijf. Wij hebben de eerste week alleen maar zon gehad. De tweede week wilde we wel wat sneeuw erbij. Nou dat is er dus nu. We zijn veilig thuis gekomen, maar als je nu de webcam bekijkt, is er aardig wat sneeuw gevallen. We hebben het heerlijk gehad en prima naar ons zin, maar zijn nu toch wel blij dat we heelhuids thuis zijn. Want er ligt nu toch wel heel veel sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 februari 2007

Door: Ted Sjaan en Rein uit zoetermeer over Reit im Winkl

We zijn weer gezellig met de buren sjaan en rein naar reit geweest. Dat doen we al 7 jaar. Elk jaar hadden we veel sneeuw. Dit jaar helaas niet. Nou ja, helaas onze buurman rein is vrachtwagen chaufeur geweest en een aantal jaren touringcarchaufeur. Hij heeft ons de omgeving laten zien zonder sneeuw en dan is Reit hartstikke mooi. Het is een aanrader ook als er geen sneeuw ligt. We hebben weer lekker gegeten in het kuurcafé. Lekker tegen de warme kachel. We zijn daar inmiddels kind aan huis. Als we binnenkomen is het gelijk weer of we niet weggeweest zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 januari 2007

Door: Helen Bovens over Reit im Winkl

Ik kom al 20 jaar in Reit im Winkl op de nabij gelegen camping Seegatterl. Eerst met mijn ouders en nou zelf met de kids. Vroeger gingen we er alleen op wintervakantie maar gedurende een paar jaar gaan we er ook naartoe tijdens de zomervakantie. Het is er heerlijk, lekker rustig en gezellig. Je kunt er s´winters heel fijn skien en de skiles voor de kinderen was heel goed bevallen dit jaar. Zomers kun je lekker wandelen in de bergen en zwemmen in de nabij gelegen meren. En natuurlijk het eten, de Dorfstadl midden in het centrum is een echte aanrader. Wij hebben er al jaren een hele fijne vakantie doorgebracht die telkens toch weer anders was. Wel even dit: van de camping moet je niet te veel verwachten maar je hebt er wel veel vrijheid wat natuurlijk ook zijn voordeel heeft.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 november 2006

Door: Th.Collignon/A.Weber over Reit im Winkl

Wij kunnen haast niet wachten voordat het zover is. Wij komen 28 jan 2007 weer naar Reit. Wij verheugen er ons er op. Het is heerlijk in Reit Im Winkl. Het is er gezellig, goede sneeuw op de Winkelmoos en heerlijk om te wandelen. We gaan er voor de 12de keer naar toe en het verveeld nog steeds niet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 maart 2006

Door: E.Th.Binkhuijsen over Reit im Winkl

Wij gaan de komende winter voor de 25ste maal weer naar Reit im Winkl.Hebben het met onze kinderen altijd het naar ONZE zin.Voor Langlaufen is het een ideaaloord,maar voor de echte skier moet je toch meer op de Steinplatte zijn.De Winkelmossalm is uitermate geschikt voor de meer recreatieskier en beginnelingen.Op deze alm kun je je echt uitleven op de skies.Voor de jeugd,die echt van discofeesten houdt zoals in Kirchberg,moet hier niet zijn. Er ligt bijna altijd veel sneeuw en het is er zeer gemoedelijk. Familie Binkhuijsen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 21 februari 2006

Door: Mvr. Hertogs over Reit im Winkl

iemand enig idee of je hier kunt uitgaan? Leeftijd 16,17 jaar. alvast bedankt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 februari 2006

Door: FAMILIE W.J.OOSTING over Reit im Winkl

Zojuist teruggekeerd uit Val Gardena/Ortisei/St. Ulrich. Dit gebied hebben we (2 ervaren skiers) voor het eerst bezocht. Wij vonden het geweldig ! We zaten in hotel Lersc, vlakbij de Seceda lift die ons toegang gaf tot een schitterend en afwisselend skigebied. We hebben geboft met het weer, 4 1/2 dag zon en 1 1/2 dag bewolking/sneeuw. De pistes zijn elke dag goed geprepareerd en de rijen bij de liften lopen vlot door. Prijs/kwaliteit verhouding is goed, en de mensen daar zijn supervriendelijk ! Reden om volgende keer weer te gaan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 februari 2006

Door: bert en claudia en kids. over Reit im Winkl

wij gaan in februari 2006 wederom naar Reit im Winkl met de caravan.Wij gaan al zo'n 16 jaar naar Reit. Het voelt als thuis.De kids vinden het fantastisch en de skischool is uitstekend.Wij hebben een verstandelijk gehandicapte dochter die bij DE skischool van Reit op de winklmoos heeft leren skiën. In een woord FANTASTISCH. Het dorp is gezellig en boven Reit in de bergen is een gasthof "Der Glapfhoff".Prachtig uitzicht over Reit en het Kaisergebirge en heel vermakelijk en goed en lekker eten. Kort om URLAUB BEI FREUNDEN doe je in Reit im Winkl.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 januari 2006

Door: rein,sjaan,ger en ted over Reit im Winkl

wij zijn net terug van een week genieten in reit we hebben genoten en zoveel sneeuw hebben we nog nooit gezien het was weer als vanouds geweldig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 november 2005

Door: Rein en Sjaan over Reit im Winkl

Wij komen in reit al 25 jaar, het is altijd geweldig om er te zijn. Altijd sneeuw, de natuur is er prachtig, heel veel wandelroutes, heerlijk rustig, en ook gastvrij. Je kunt er heerlijk eten, dat doen wij dus ook iedere avond, Theresienhof is een absolute aanrader. De Hinterberger hute en de Winkle moos ook prachtig om te langlaufen, skieen en wandelen. Wij zijn niet in reit geweest als we daar niet geweest zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 21 november 2005

Door: Martie Schippert over Reit im Winkl

Weet iemand hier of het klopt dat je vanuit hier naar de pistes in oostenrijk kan ivm de nabije ligging van de grens? Zo ja, wat kost het om hiervoor een skipas te hebben?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 november 2005

Door: Th.L.G. Collignon/A.J.M. Weber * over Reit im Winkl

Reit im Winkl dat is voor ons de plaats waar wij wintersport vakantie houden. Wij komen feb.2006 voor de 11de keer weer naar Reit im Winkl. We hebben het 2 jaar ergens anders geprobeerd maar we komen toch weer terug naar Reit im Winkl. Vriendelijke groeten Th.L.G. Collignon

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Reit im Winkl