Recensies Hessische Rhön

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Hessische Rhön wilt kiezen. Een recensie over Hessische Rhön kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Hessische Rhön zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Hessische Rhön achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 31 juli 2018

Door: C. Bunsink over Gersfeld

We zijn gek op Duitsland

Zomer en winter trekken mijn man en ik naar Duitsland. Gewoon omdat we houden van het land, de natuur, het eten en ga zo maar door. Uiteraard altijd een andere bestemming. Zomer en winter wandelen we graag, maar in de winter willen we ook graag een dag skiën of langlaufen en we zoeken de bestemming daar op uit. Dit keer gekozen voor Gersfeld. Prachtig stadje, levendig en gelegen in een mooi landschap. Mooie wandelpaden in de buurt en goed onderhouden loipes. We hebben ook twee dagen geskied en dat was leuk. Het gebiedje is niet zo groot maar de sfeer is fijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 juni 2018

Door: Henriette over Hilders

Prachtig wandelen

Wij zijn naar Hilders gegaan om lekker te wandelen. Wij hoeven niet zo nodig meer naar de Alpen en vinden hier ook alles wat we zoeken. Prachtige omgeving met mooie wandelpaden die goed worden onderhouden. Heel fijn dat het hier niet zo druk is en dat het minder ver rijden is. Ook een dagje gaan skieën op de Wasserkuppe. Klein maar fijn. Wij gaan voortaan naar Duitsland op wintersport.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Hessische Rhön

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Wasserkuppe. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten