Skip to navigation Skip to main content
Duitsland

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck

Bodenmais | Beieren | Duitsland
Afbeelding - wellness-wohlfuhlhotel-waldeck-3
Afbeelding - wellness-wohlfuhlhotel-waldeck-9
Afbeelding - wellness-wohlfuhlhotel-waldeck-15
Afbeelding - wellness-wohlfuhlhotel-waldeck-2
Het moderne en door een familie geleide 4-sterren Wellness und Wohlfühlhotel Waldeck ligt op ongeveer 500 m afstand van het centrum van het kuuroord Bodenmais en op ca. 400 m van het skigebied Silberberg. De skibushalte ligt direct voor de accommodatie en de toegang tot de dichtstbijzijnde langlaufloipe bereik je na ca. 1 km.

Het hoofd- en gastengebouw van het hotel zijn met een ondergrondse gang aan elkaar verbonden. Daarnaast beschikt het hotel over receptie met bagageopslag, ontvangstruimte en lobby, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, eetzaal, restaurant, bar, café, stube, kinderspeelkamer alsmede skiruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid aanwezig en een parkeergarage kun je tegen betaling gebruiken.

Het ca. 800 m² grote wellnessgedeelte "Waldeck Spa" kan gratis worden gebruikt en beschikt over een binnenzwembad, Finse sauna, biosauna, infraroodcabine, stoombad alsmede ruim rust- en relaxgedeelte. Tegen betaling kun je in het beautycenter massages en schoonheidsbehandelingen boeken.
Afbeelding - wellness-wohlfuhlhotel-waldeck-3

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck

  • Bodenmais
  • Beieren

€679,00

Accommodaties bij reispartners in Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck