Skip to navigation Skip to main content
Appartement vakantiehuis aan de piste

Appartement aan de piste

Wintersport in een appartement aan de piste betekent volop genieten van het skigebied en het winterse landschap. Je bent de eerste die over de strak geprepareerde ribbeltjes kunt glijden en hoeft niet eerst in een overvolle skibus te stappen om de lift te bereiken. Ski-in ski-out appartementen zijn er in allerlei soorten en maten, geschikt voor stellen, gezinnen en groepen. Op zoek naar een fijn appartement aan de piste voor je volgende wintersport? Bekijk hier het aanbod.

Appartement aan de piste boeken

Op zoek naar een appartement aan de piste in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland of Duitsland? Bekijk het aanbod hieronder. Via het filter kun je jouw wensen verder specificeren.

Overnachten in een appartement aan de piste

Een appartement aan de piste is een luxe waar veel wintersporters voorkeur aan geven. Je bent nergens van afhankelijk, hebt veel privacy en kunt zelf het ontbijt, de lunch en avondmaaltijd verzorgen. Geen gesleep met skimateriaal of ergernissen in een volle skibus, maar volop genieten van de wintersport. Na een heerlijk ontbijt met versgebakken brood, lokale vleeswaren, bergkaas en een gekookt of gebakken eitje is het tijd om de ski’s uit het skihok te halen en er voor de deur van het appartement in te klikken. Glijden naar de dichtstbijzijnde lift en de skidag kan beginnen. Na een hele dag heerlijk afdalen eindig je weer waar je bent begonnen. Eerst gezellig een drankje drinken en een spelletje spelen, daarna samen koken en weer vroeg onder de wol. Overnachten in een appartement aan de piste is fijn om heel veel redenen!

Appartement aan de piste boeken wintersport

Reisorganisaties

Bij de onderstaande reisorganisaties kun je terecht voor het boeken van een appartement aan de piste.

Boek je appartement aan de piste hier altijd inclusief skipas!

Appartement aan de piste boeken, inclusief skipas?

Appartement aan de piste in de Alpen boeken?

Op zoek naar fijn appartement aan de piste?

Skigebieden met ski-in ski-out

De meeste skigebieden bieden mogelijkheden voor ski-in ski-out, maar in een aantal zijn de mogelijkheden voor overnachten aan de pistes ontzettend uitgebreid. Van hotels aan de piste tot chalets aan de piste en appartementen aan de piste: keuze genoeg! Een aantal tips met skigebieden waar je veel mogelijkheden vindt voor ski-in ski-out vind je hieronder.

Appartement aan de piste boeken met een groep

Groepen geven de voorkeur aan een wintersport in een appartement aan de piste. De zoektocht naar een geschikte groepsaccommodatie kan nog weleens een uitdaging zijn. Daarom is het verstandig om op tijd te beginnen met zoeken en boeken. Een appartement voor tien personen of meer aan de piste is vaak snel volgeboekt.