Recensies Elm

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Elm wilt kiezen. Een recensie over Elm kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Elm zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Elm achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 juni 2018

Door: Laura over Elm

Zwitserland heeft zoveel prachtige bestemmingen. Wij betalen liever wat meer om op een bijzondere plek te zijn, dan voor een lagere prijs met de massa mee te gaan. Elm ligt in een niet zo bekende vakantieregio en dat willen wij en zij graag zo houden. Hier nog niet overal liften, gebouwen en andere dingen. Gewoon nog een fijn dorpje met een gemoedelijk skigebiedje. Elm heeft ons echt verrast. Skigebied is niet al te groot, maar erg fijn. Zowel een paar rode pistes als een paar heerlijke blauwe. Voor kinderen is er een goede oefenweide.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Elm

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Elm. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten