Skip to navigation Skip to main content
Zweden

Idre Fjäll

Idre Fjäll Resort | Dalarnas län | Zweden
Afbeelding - idre-fjall-5
Afbeelding - idre-fjall-2
Afbeelding - idre-fjall-11
Afbeelding - idre-fjall-8
Afbeelding - idre-fjall-17
De gezellige accommodaties in Idre Fjäll liggen allemaal niet ver bij de piste vandaan. In het centrum vind je het skicentrum met een receptie, supermarkt, restaurant, bowlingbaan, en een overdekt zwembad. Een grote sporthal biedt je de mogelijkheden om naast het skiën ook sportief bezig te zijn. Je kunt hier o.a. voetballen, volleyballen, basketballen, badminton spelen, tafeltennissen of klimmen (tegen betaling, zie informatie ter plaatse). In Idre Fjäll rijdt een gratis shuttlebus (zie informatie ter plaatse).

Er is gratis Wi-Fi in het hoofdgebouw, de sportzaal, de lobby van het Pernilla Wilberg Hotel en in het restaurant Utsikten. Ook kun je in het sportcenter gebruik maken van een sauna (tegen betaling).

Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden voor andere activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een hondensleetocht maken, of eens lekker met een sneeuwscooter racen (tegen betaling, zie informatie ter plaatse). Het grote vakantiecomplex in het hoge noorden laat eigenlijk niets te wensen over. Idre Fjäll is ook voor langlaufers een ideale bestemming. Ontelbare loipekilometers door de ongerepte natuur. Een uitstapje naar het biatlon stadion van Zweden is ook een absolute aanrader.
Afbeelding - idre-fjall-5

Idre Fjäll

  • Idre Fjäll Resort
  • Dalarnas län

€799,00

Accommodaties bij reispartners in Idre Fjäll