Skip to navigation Skip to main content

Webcams: er is weer een lekker pak gevallen!

Zauchensee 3
© Webcam Zauchensee

Gisteren kondigden we het in het Alpenweer al aan, er gaat weer flink veel sneeuw vallen dit weekend. Wie een blik op de webcams neemt deze zaterdagmorgen, ziet dat deze voorspellingen volledig uitkomen. Er is een lekker pak gevallen en meer is in aantocht. Ook vandaag en zondagochtend kan het nog hevig sneeuwen, waarna de rust tijdelijk terugkeert. Na het weekend lijken de sneeuwkansen wederom toe te nemen en kan er opnieuw de nodige sneeuw vallen! In dit artikel hebben we enkele fijne webcams van vanmorgen op een rijtje gezet. 

Meer sneeuw in aantocht

Dankzij een noordelijke stroming valt de meeste sneeuw in Oostenrijk en Zwitserland. Bovendien is het een flink stuk kouder geworden, waardoor op veel plekken de sneeuw tot in de dalen valt. De sneeuwgrens ligt tussen de 500 en 800 meter. Nu ligt er al een heerlijk pak, maar morgen kan hier lokaal wederom 70 centimeter zijn bijgevallen! Wat een weekend! Hieronder hebben we een aantal heerlijke beelden van vanmorgen op een rijtje gezet. 

Zillertal Arena, Gerlospass
© Webcam Zillertal Arena
Zillertal Arena, Gerlospass
Mayrhofen
© Webcam Mayrhofen
Mayrhofen
Lechamarlberg
© Webcam Lech am Arlberg
Lech am Arlberg
Seekarhaus, Obertauern
© Webcam Seekarhaus
Seekarhaus, Obertauern
Fieberbrunn
Webcam Fieberbrunn
Davos Strelapas
© Webcam Davos
Davos, Stelapas
Riederalp
© Webcam Aletsch Arena
Riederalp, Aletsch Arena
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.