Skip to navigation Skip to main content

Poll: 73% is weleens in maart of april op wintersport geweest

Sonnenliegen im Skigebiet

Een week geleden deelden we weer een wintersport poll via onze stories op Instagram. Het is altijd leuk om te zien hoeveel van onze volgers hier actief aan meedoen. Dit keer antwoordden zo'n 500 wintersporters op de vragen die we deelden. In dit artikel lees je de uitslag.

Wintersport poll via Instagram

We zijn vaak benieuwd wat er leeft onder onze volgers en lezers. Dit onderzoeken we eens per jaar via een groot wintersportonderzoek en tussendoor middels polls op Instagram. Waarom doen we dat? Om zelf op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen 'wintersportend Nederland' en zodat we content maken die aansluit bij wat jullie bezighoudt. Hieronder vind je de uitslag van de laatste poll die we deelden op vrijdag 26 januari 2024.

Uitslag poll wintersport maart en april

38% gaat dit jaar nog op wintersport in maart of april

In bovenstaande uitslag kun je alle antwoorden natuurlijk al lezen. Opvallend is dat een behoorlijk hoog percentage (38%) nog concrete wintersportplannen heeft voor maart of april 2024. En waarom? Vooral vanwege de lange dagen, aantrekkelijke prijzen en natuurlijk de vele zon-uren. 

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.