Skip to navigation Skip to main content
Dutchweek Zell am See Kaprun programma
© Dutchweek

Dutchweek, dat is skiën op de fijnste pistes, een programma vol leuke sportieve activiteiten en avonden die gereserveerd zijn voor feesten en dansen. Deze winter staat Dutchweek Zell am See-Kaprun twee keer in de agenda: van 18 t/m 21 januari 2023 is de kick-off en van 15 t/m 18 maart 2023 komt het event hier nog een keer terug. Zo kun je er zeker bij zijn, bij dit toffe festival in de sneeuw!

Zell am See-Kaprun Kick-off 18-21 januari 2023

Het Dutchweek winterseizoen start met een Dutchweek party op deze spetterende wintersportlocatie! Vier dagen skiën en fun, in twee dorpen tegelijk. Het karakteristieke, sfeervolle Zell am See en het gezellige Kaprun! Hier worden de termen genieten en feesten met elkaar verbonden tot één.

Dutchweek Zell am See-Kaprun 15-18 maart 2023

De voorjaarseditie van Dutchweek in Zell am See-Kaprun. Nu de dagen weer wat langer worden kun je als bezoeker van Dutchweek Zell am See-Kaprun 2023 ook langer genieten van het eindeloze programma dat Dutchweek te bieden heeft.

 

 

Dutchweek 2023 twee keer in skigebied Zell am See-Kaprun Oostenrijk
© Dutchweek
Het prachtige Zell am See

Programma highlights

Met het Dutchweek event programma wordt je wintersport één groot feest. Dit jaar kun je o.a. aan de volgende highlights meedoen:

Early Bird Ski Tour powered by DAKA

Tijdens de Early Bird Ski Tour ga je met de lift voor openingstijd naar de bergtop van de Schmittenhöhe. Bovenaan is het genieten geblazen van het adembenemende uitzicht! Ski lekker naar beneden samen met de gids die door DAKA wordt verzorgd. Voel de strakke pistes onder je ski’s en de warmte van de prachtig opkomende zon op je gezicht. Sluit de geweldige ervaring af met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet bij Franzl. Er kunnen maximaal 27 deelnemers mee. Verzamelen om 7.15 uur bij de Schmittenhöhebahn in Zell am See. Zorg zelf voor je skipas en skiuitrusting!

Data: op 20 januari tijdens de Kick-off en op 17 maart tijdens Dutchweek.

Early Bird skiën Dutchweek Zell am See Kaprun Oostenrijk
© Dutchweek
Al vòòr zonsopgang adembenemend uitzicht op de Schmitten Höhe

DAKA-testcentrum

Bij het DAKA-testcentrum kun je de nieuwste ski’s lenen om deze op de pistes te testen. Met je Dutchweek eventbandje kun je alle dagen van 9.00 -16.00 uur terecht om materiaal uit te kiezen en op te halen. Je hoeft dus niet in de rij te staan om met de nieuwe ski gear te piste op te gaan. Let op: er zijn geen snowboards aanwezig! Verzamelen bij de Franzl Alm.

Data: 18 t/m 21 januari tijdens de Kick-off en 15 t/m 18 maart tijdens Dutchweek. 

Retro Ski Day

Vrijdag is het tijd voor de Retro Ski Day! Bij Schirmbarre Franzl Alm kun je ter plekke je retro outfit huren. Je kunt 'm natuurlijk ook van huis meenemen. Maak de Oldskool blits!

Data: op 20 januari tijdens de Kick-off en op 17 maart tijdens Dutchweek.

Skiën en feesten tijdens Dutchweek Zell am See Kaprun
© Dutchweek

Easy Ski Race

De race waaraan iedereen kan meedoen en waarbij iedereen kans maakt op coole prijzen van o.a. SINNER, DAKA, HEAD en SnowWorld. Durf jij te laten zien wat je kunt op de berg? Show je talent dan! Laat je ski’s nog een keer waxen, suis van de berg en zorg dat jij de snelste tijd neerzet. Inschrijven om 13.30 uur bij de Schirmbarre Franzl, de race start om 14.00 uur. Alle deelnemers krijgen vanuit de lokale VVV een voucher voor een gratis frisje bij Franzl na afloop!

Data: op 20 januari tijdens de Kick-off en op 17 maart tijdens Dutchweek.

Entertainment tijdens Dutchweek

Dutchweek is niet compleet zonder bergen extra entertainment in de middagen en ’s avonds. Tijdens de kick-off is dat natuurlijk niet anders. Kijk maar even waar het allemaal een feestje gaat worden:

Feesten tijdens Dutchweek Zell am See Kaprun Oostenrijk
© Dutchweek

Dagelijks muziek en party in Zell am See

Bij Schirmbarre Franzl geniet je van 12.00 tot 16.00 uur van heerlijke internationale tunes van DJ’s met een live muzikant en/of zangeres erbij! Van 15.00 tot 19.00 uur sta jij onderaan de berg te dansen op de internationale après-ski en party hits bij de Cabrio Bar na je laatste afdaling. Op de nieuwe locatie Rubix Bar kun je van 16.00 tot 01.00 uur terecht, tijdens de Kick-off voor live muziek en dj's in retro ski style, in maart heeft Dutchweek een speciaal programma voor je in petto. Entree met eventbandje. De Insider Bar in het centrum is vanaf 17.00 uur (in maart vanaf 18.00 uur) tot middernacht open. Hier ga je los op internationale après-skihit en party tunes! Laat je eventbandje zien voor toegang tot deze locatie. Ga zeker kijken in de nieuwe locatie Sensation, naast de Insider Bar. Van 21.00 tot 02.00/03.00 uur dans je hier op internationale party- en dancehits én geniet je van lekkere guilty pleasures! Toegang tot deze locatie is op vertoon van je eventbandje. 

Dagelijks après-ski en party in Kaprun

In het Pavillon kun je vanaf 17.00 uur tot middernacht al jouw dansmoves showen op de geweldige après-ski en party muziek die de DJ’s laten klinken! Let op: donderdag 26 maart start het feest hier om 20.00 uur! In januari ga je bij Kitsch en Bitter met de voetjes van de vloer van 16:00 tot 02:00 uur! En in maart is het hier van 18:00 tot 02:00 uur Boogie Wonderland. Entree met je eventbandje. In maart is er een nieuwe locatie! Bij de heerlijke piste locatie Alpincenter Terrasse dans je van 12.00 - 16.00/16.30 uur op heerlijke internationale hitjes. Deze locatie is open op 15, 16 en 18 maart als het droog blijft. Maak onvergetelijke herinneringen en mis niets!

Dit weblog is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Winter Esther

Over Esther

Hoewel Esther ooit is begonnen met skiën, ging haar wereld pas echt open toen ze op een snowboard kwam te staan. Vanaf dat moment is ze nergens liever dan op de pistes! Ze is zelfs zo dol op wintersport, dat Oostenrijk drie jaar lang haar thuisbasis was.