Skip to navigation Skip to main content
20190316 165554 Dutchweek Italie 2019 MG 2038HR
© Dutchweek

Muziek, wintersport en Italiaans eten: van 22-25 maart 2023 is het Dutchweek Italië in Sauze d’Oulx! Het is alweer de tiende editie dus extra groot feest op deze geweldige locatie. Met 400 km aan pistes in skigebied Via Lattea en echte Italiaanse skihutten word je op en top verwend. En dan is er ook nog vette muziek op de leukste locaties. Kom je ook?

Dutchweek Italië in Sauze d’Oulx

Sauze d’Oulx ligt in skigebied Via Lattea, het grootste skigebied van Italië dat in de provincie Piemonte ligt. Er zijn 400 km superfijne, veelal rode pistes die deels in Italië en deels in Frankrijk liggen. De pistes liggen tot op wel 2823 meter hoogte. Geen wonder dus dat je de hele dag op de ski’s kunt blijven. Maak echter zeker tussendoor regelmatig een stop bij een van de skihutten die je tegenkomt. Overal wachten namelijk de lekkerste Italiaans gerechten op je, die wil je niet missen! In combinatie met de geweldige Dutchweek feestjes tijdens en na je skidag wordt dit een wintersport om nooit te vergeten!

Zien we je tijdens Dutchweek Italië Sauze d'Oulx?

Feestjes tijdens Dutchweek Sauze d'Oulx
© Dutchweek
Gondelbaan in skigebied Via Lattea in Italië
© Dutchweek
Skiën snowboarden tijdens Dutchweek Italië Sauze d'Oulx
© Dutchweek
Lekker chillen tijdens Dutchweek Italië Sauze d'Oulx
© Dutchweek
Feeststemming tijdens Dutchweek Italië Sauze d'Oulx
© Dutchweek

Entertainment

 

In Sauze d’Oulx organiseert Dutchweek feestjes tijdens en na je skidag, op de leukste locaties. De vaste locaties doen natuurlijk ook weer mee!

’s Middags tijdens lunchtijd in Capanna Kind klinkt al de lekkerste muziek. Hier is vrij toegang en van 12.00 – 14.30 uur geniet je hier van de topsfeer en de beste muziek. Blijf je wat langer hangen? Dan kun je tot 17.30 uur op je skischoenen dansen op vrolijke snowpartyhits.

Vanaf 16.00 uur kun je ook terecht bij Bar Hotel l’Assietta, waar internationale hits van DJ’s met sax en/of MC’s klinken. Tot 17.30 uur kun je met je eventbandje gegarandeerd binnenkomen, daarna geldt: vol is vol. Het feest hier gaat tot 22.00 uur door. Dat wordt swingen!

Ben je om 22.00 uur nog niet uitgefeest? Dan kun je lekker door naar Maravallino. Deze club blijft tot 02.00 uur open, dus genoeg tijd om de nacht door te dansen. Let op: je kunt tot 23.00 uur met je eventbandje gegarandeerd naar binnen, en daarna geldt hier ook: vol is vol!

Online tickets bestellen

Heb je zin gekregen in een geweldige wintersportvakantie tijdens Dutchweek op deze bijzonder fraaie locatie? Je kunt je tickets direct online boeken.

Dit weblog is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Winter Esther

Over Esther

Hoewel Esther ooit is begonnen met skiën, ging haar wereld pas echt open toen ze op een snowboard kwam te staan. Vanaf dat moment is ze nergens liever dan op de pistes! Ze is zelfs zo dol op wintersport, dat Oostenrijk drie jaar lang haar thuisbasis was.