19 januari 2017 door Miranda in 'Gadgets''

Snowplaza actie: 10% korting op een poster met alle skigebieden in de Alpen

Waar ben jij allemaal al geweest? Of waar wil je graag nog eens naartoe? Op deze poster staan alle skigebieden van de Alpen die meer dan 5 km pistes hebben. In één oogopslag de hele Alpen in beeld op een grote poster van 140x100 cm of op een kleiner formaat van 84x59,4 cm. Bij ons op de redactie hangt ie aan de muur en regelmatig staan we voor deze kaart te kijken; waar zijn we nog niet geweest? Speciaal voor bezoekers van Snowplaza hebben we een korting van 10% bedongen bij de webshop.

Ga naar de webshop en bestel >

Alle 275/633 skigebieden op 1 kaart

De unieke poster van de Alpen bevat 275 (kleine poster) of 633 skigebieden (grote poster) en is een must-have voor elke wintersportfanaat. Het idee van de kaart kwam bij Stefan en Lana vandaan. Zij wilden het meest uitgebreide visuele overzicht maken van alle skigebieden in de Alpen en hebben vervolgens het bedrijf “MarmotaMaps” opgericht. De drukkwaliteit en resolutie zijn super. Het is gedrukt op 170gr/m2 papier, waardoor het een goede, stevige poster is. Het 140x100cm formaat is bijzonder nauwkeurig met contourlijnen op 250 meter intervallen. De kaart ziet er met de hoge kwaliteit zeer goed uit en laat precies zien welke hoogten, routes en toppen er zijn. Daarnaast worden belangrijke steden, rivieren en bergen aangeduid, net als grenzen tussen de acht Alpenlanden.

Snowplaza actie: 10% korting op een poster met alle skigebieden in de Alpen

De bekendste bergtoppen van de Alpen

En een kaart van de Alpen is natuurlijk niet compleet zonder de 36 bekendste Alpentoppen: Barre des Écrins, Dom, Drei Zinnen, Dufourspitze, Eiger Mönch Jungfrau, Finsteraarhorn, Gran Paradiso, Grand Combin, Grauspitz Grimming, Große Kinigat, Großes Wiesbachhorn, Grossglockner, Hochkönig, Hochvogel, Hoher Dachstein, Matterhorn, Mont Blanc, Monte Argentera, Monte Viso, Ortler, Piz Bernina, Piz Palü, Pizzo Coca, Presanella, Sella, Spitzkofel, Tödi, Traunstein, Triglav, Tschingelhörner, Watzmann, Wilder Kaiser, Wildspitze, Zuckerhütl en Zugspitze.

Skikaart van de Alpen

Details skikaart

10% Snowplaza korting

Wil jij ook zo'n poster boven je bed, in de woonkamer of op het toilet? Je kunt de posters nu bestellen met 10% korting. Ga naar de webshop en vul de kortingscode SNOWPLAZA10 in voor het afrekenen. Hiermee ontvang je direct de 10% korting.

Ga naar de webshop en bestel >

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen