13 januari 2017 door Thijs in 'Algemeen''

Dekt jouw reisverzekering kosten op wintersport?

Er zijn veel Nederlanders die zich laten verleiden door energieleveranciers of verzekeraars met een ‘mega deal’. Nu een tablet cadeau bij een tweejarig energiecontract of een ‘gratis’ reisverzekering bij afname van een heel verzekeringspakket. Dat kan slim zijn, maar het is verstandig om je wel even te verdiepen in de kleine lettertjes. Want wat is er allemaal inbegrepen bij die reisverzekering? De Europeesche Reisverzekering stem je af op je eigen reisgedrag.


Extra's bij je reisverzekering

Hulpverlening is het ‘basis-ingrediënt’ bij een reisverzekering. Dat betekent dat je waar ook ter wereld kan bellen met de alarmcentrale. Zij helpen jou met het vinden van een ziekenhuis, het tolken met lokale artsen en eventueel repatriëring. Daarnaast kan je additioneel modules afsluiten; bijvoorbeeld voor geneeskundige kosten, rechtsbijstand en bagage. Met bijvoorbeeld geneeskundige kosten verzeker je dan het bedrag dat jouw ziekenhuisbezoek kost. Heb je dit niet meeverzekerd, dan word je bijvoorbeeld wel geholpen met het tolken in het ziekenhuis, maar de rekening van de operatie is voor eigen kosten.

Module ‘skiën en snowboarden’

De module ‘skiën en snowboarden’ is van een andere soort. De module ‘skiën en snowboarden’ is een upgrade van de andere afgesloten modules. Sluit deze dekking dus altijd af als je gaat wintersporten, want alleen dán gelden de dekkingen geneeskundige kosten en bagage. Europeesche, als partner van de Nederlandse Vereniging biedt goede, complete reisverzekeringen. Met modules kan je zelf je verzekering samenstellen. Klik hier voor meer informatie >

Ben jij al doorlopend verzekerd? Controleer jouw verzekering of jij ook goed verzekerd bent voor wintersport. Wil je overstappen; klik dan hier; www.opzeggen.nl.

Module ‘skiën en snowboarden’

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen