23 november 2017 door Joris in 'Materiaal'' | 0 Reactie(s)

Wintersporter met ski

Net als de meeste mannen ben ik niet zo dol op winkelen, maar als het gaat om het shoppen van wintersportspullen dan sta ik altijd klaar voor een paar uurtjes heerlijk nieuwe gear te gaan kijken. Ik houd ervan om elk jaar te zien wat er allemaal nieuw is op de markt. Of het nu gaat om de vetste poederbakken, nieuwe goggles of een mooi technisch jack, ik vind het allemaal even leuk. Het is voor mij pure voorpret op de wintersport. Zeker als de winkel groot is, wintersport uitstraalt en een groot aanbod heeft. In dit weblog neem ik je mee naar één van mijn favoriete winkels.

Bever aan de Stadhouderskade in Amsterdam

Het scheelt natuurlijk dat deze winkel vlakbij mijn huis om de hoek zit: Bever aan de Stadshouderskade in Amsterdam. Regelmatig loop ik er even binnen om me te vergapen aan alle fijne dingen die er op wintersportgebied te koop zijn. Soms heb ik een doel: nieuwe handschoenen, skischoenen of een bril, maar ik wandel er ook gewoon wel eens binnen om een beetje op de hoogte te blijven. Het personeel is al net zo gek op wintersport als ik, dus voor we het weten staan we zomaar een half uur te kletsen over spullen. Weet je geen kadootje voor m'n verjaardag of kerst? Doe mij maar een bon van Bever ;-)

Verkoper Bever

Wintersport Basecamp Stores in Nederland

Deze week vertelde een van de medewerkers mij dat Bever 40 winkels in Nederland heeft, waarvan 9 van dit soort uitgebreide zogenaamde Wintersport Basecamp Stores. Hoewel elke Bever een mooi wintersportassortiment heeft, is het aanbod in de Bever Wintersport Basecamp Stores nog een stuk uitgebreider: meer dan 60 wintersportmerken worden hier verkocht. Dit jaar is de wintersport collectie uitgebreid met Poivre Blanc, Burton, Adidas, Picture Organic Clothing, Sinner, Dainese en Ortovox. Ook kun je hier je nieuwe ski's direct laten monteren en afstellen. Je vindt deze stores in:

  • Amsterdam Gelderlandplein
  • Amsterdam Stadhouderskade
  • Den Haag The Globe
  • Eindhoven
  • Hilversum
  • Houten
  • Bever Groningen (nieuw)
  • Bever Maastricht City (nieuw)
  • Bever Hengelo (nieuw)

Meer informatie over Bever >

Bever store

Skishops in Nederland

Naast mijn hierboven geliefde plaatselijke Bever winkel, shop ik ook graag bij MK skiservice in Bilthoven en ook het aanbod van Wim Jaquet in Amersfoort vind ik indrukwekkend. Waar shop jij het liefst je nieuwe outfit of ski's? Breng je stem uit op de Snowplaza Awards voor beste skishop >

Wat is jouw favoriete plek om te wintersport shoppen?

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen