28 oktober 2016 door Thijs in 'Opmerkelijk''

Trouwen op de pistes van Ischgl

Waaraan herken je de échte wintersporter? Die trouwt op de piste in een skigebied! Een goed voorbeeld hiervan zijn Melanie uit München en Stefan uit Darmstadt. Na een langeafstandsrelatie van vier jaar gaven beide elkaar het jawoord tijdens een wintersport in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun. Melanie is een trouwe bezoeker van Snowplaza en heeft de foto’s en het verhaal van haar trouwerij in de sneeuw met ons gedeeld. Wij wensen Melanie & Stefan een gelukkig huwelijk en vele gezamenlijke pistekilometers in de Alpen!

Melanie en Stefan trouwen in Ischgl!

“Het idee om in een skigebied te trouwen hadden wij altijd al in ons hoofd. In de zomer van 2015 vroeg Stefan mij ten huwelijk en natuurlijk zei ik ja, alleen wel onder één voorwaarde. De trouwerij moet plaatsvinden op de piste in Ischgl. Zo gezegd, zo gedaan! Onze vrienden en familie vonden het een super idee en waren zeer blij voor ons. Er viel alleen wel heel wat te organiseren! In de ochtend is in Kappl het burgerlijk huwelijk voltrokken, waarna we vervolgens vlakbij het Pardorama Bergstation in Ischgl nogmaals zijn getrouwd.”

Huwelijksdans op ‘Die immer lacht’

“Omgeven door tal van toeschouwers, die dachten dat wij beroemdheden waren, zijn we samen met onze vrienden gaan skiën. Al skiënd kwamen we aan op de plek waar wij elkaar nogmaals het jawoord gaven. Dit was zo’n leuk moment, het is met geen woorden te beschrijven. De vrouw die de ceremonie leidde stond met een luidspreker op de piste en deed alles perfect. Na de huwelijksvoltrekking gingen we op de ski’s naar bergrestaurant Vider Alp. Daar hebben we gedanst op het nummer ‘Die immer lacht’ (mijn lievelingslied), en iedereen zong uit volle borst mee. Het was fantastisch!”

Après-ski en champagne in een skihut

“Na het middageten zijn we verder geskied naar de Iglu Bar op de Idalp, waar we werden ontvangen met champagne. Vervolgens zijn de vrouwen in de gondel naar beneden gestapt en zijn de mannen via de dalafdaling richting Ischgl gegaan. In de Champagnerhütte barstte de après-ski los! Compleet met champagne en traditionele hapjes werd het een groot feest!”

Après-ski en champagne in een skihut

Bruid Melanie in een witte jurk op de ski’s

Bruid Melanie in een witte jurk op de ski’s

Bruidegom Stefan met bolhoed en vlinderdas

Bruidegom Stefan met bolhoed en vlinderdas

Zo ziet wintersportgeluk in Ischgl eruit

Zo ziet wintersportgeluk in Ischgl eruit

Ischgl is ons favoriete skigebied

“Onze gasten vonden de dag net zo geweldig als wij, en het blijft het gespreksonderwerp nummer 1 in onze familie. Iedereen was zo dankbaar, om dit wintersporthuwelijk samen met ons te kunnen beleven. De Silvretta Arena Ischgl - Samnaun is overigens het favoriete skigebied van ons beide. Het is er geweldig en ieder bezoek voelt als thuiskomen. Wij komen er meerdere keren per winter en natuurlijk ook altijd in de tweede week van maart, waarin wij getrouwd zijn. Vanaf nu vieren wij onze huwelijksdag ieder jaar in Ischgl!

Snowplaza feliciteert Melanie & Stefan met hun huwelijk en wenst ze veel gezamenlijke pistekilometers in Ischgl toe!

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen