4 maart 2016 door Miranda in 'Nieuws', Aankondigingen', Materiaal''

ATOMIC Revent Q Goggle

ATOMIC komt volgend seizoen met een super coole nieuwe skibril: de Revent Q Goggle. Deze spectaculaire high-end goggle kun je nu al winnen op Snowplaza.nl! Wat de Revent Q Goggle zo speciaal maakt, is de manier waarop je razendsnel de lens kunt verwisselen met behulp van een eenvoudig kliksysteem. Als de weercondities veranderen kun je met twee klikken je lens verwisselen, zodat je altijd perfect zicht hebt op de piste. We mogen 3 van deze top sneeuwbrillen t.w.v. € 189,- verloten onder de goede inzenders van deze prijsvraag. Doe snel mee!

De nieuwe ATOMIC Revent Q Goggle

Eerlijk is eerlijk; wij zijn behoorlijk onder de indruk van deze nieuwe skibril. De goggle heeft een moderne vormgeving met zogenaamde sferische, ofwel bolvormige, lenzen. Hierdoor heb je geen last van vervormingen en is je gezichtsveld optimaal, zowel naar voren, boven, onder als opzij. De 'medium fit' maakt 'm geschikt voor de meeste gezichtsvormen. De skibril wordt standaard geleverd met twee lenzen, één voor dagen met weinig licht en één voor overige omstandigheden, denk hierbij aan zonnige dagen. Uiteraard bieden de lenzen optimale protectie tegen UV. De lenzen zijn door een kliksysteem super snel en gemakkelijk te verwisselen. De extra lens kun je in de bijgeleverde case opbergen in de rug- of jaszak.

ATOMIC Revent Q Goggle

ATOMIC Revent Q Goggle

Win zo'n ATOMIC goggle t.w.v. € 189,-

Deze skibril hoort absoluut tot de top van de skibrillen. Veel beter kun je eigenlijk niet op je neus hebben. Bovendien past ie perfect in de helmen van ATOMIC, maar ook in veel andere modellen helmen. Wil jij zo'n coole goggle winnen, doe dan nu mee met onze prijsvraag. Je hoeft slechts antwoord te geven op één vraag: "Welke producten verkoopt ATOMIC niet?". Het antwoord op deze vraag kun je vinden op de website van ATOMIC >

Winnen voor deze goggle in de winkel ligt

Je kunt tot en met zondag 17 april 2016 meedoen aan deze prijsvraag. Op maandag 18 april zullen we uit de goede antwoorden 3 winnaars trekken. Zij krijgen deze stoere skibril nog voor deze in de winkels ligt. Je bent dus echt de eerste met de nieuwe ATOMIC Revent Q Goggle in Nederland!

Heel veel succes!

ATOMIC

Update: de winnaars

Inmiddels zijn de 3 gelukkige winnaars bekend gemaakt. Zij hebben allen persoonlijk bericht van ons gehad:

  • Ilja Jonker
  • Chantal Oosterik
  • Richard Mennen

Van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie goggle!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.