14 maart 2016 door Miranda in 'Skigebieden onder de loep''

Turracher Höhe is een relatief onbekende wintersportbestemming op de grens van Steiermark en Karinthië. Door de hoge ligging is het een zeer sneeuwzeker skigebied. De afdalingen liggen tussen de bomen van het grootste dennenbos van Europa. Turracher Höhe is een bestemming waar je veel meer kunt doen dan alleen skiën. (Sneeuwschoen)wandelen, langlaufen of op een sneeuwscooter. Snowplaza ging op verkenning in Turracher Höhe en we zijn zeer enthousiast over deze Oostenrijkse 'Geheimtip'.

Natuur, kwaliteit en rust

Wij zijn stiekem een beetje verliefd geworden op Turracher Höhe. We vonden de natuur er prachtig, de rust die er heerst heerlijk en de pistes waren breed en niet overvol. Daarnaast heerst er een gezellige sfeer en hebben de locals service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kortom, een heerlijke plek zonder massatoerisme.

Zelf een keer naar Turracher Höhe? Klik hier voor meer informatie en aanbiedingen >

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen