Skip to navigation Skip to main content

Wintersportfoto’s: deel je mooiste beelden met ons!

6972 - Wintersportfoto’s: deel je mooiste beelden met ons! (1)

Word jij ook zo gelukkig van de aanblik op besneeuwde bergen? Een strakblauwe hemel, een heerlijk zonnetje en skiërs die over de pistes carven? Je snuift de frisse lucht op en beleeft je eigen geluksmomentje. Wanneer je op dit moment ook nog je mobiele telefoon of camera bij de hand hebt om dit tafereel vast te leggen kan je naderhand rekenen op de nodige likes. Even het thuisfront jaloers maken via Facebook, Instagram of Twitter. Herken je dit? Laat andere wintersporters van jouw wintersportfoto’s meegenieten en deel je foto’s met de hashtag #snowplaza.

Gebruik hashtag #snowplaza in je wintersportfoto’s

Snowplaza verzamelt de leukste, grappigste en mooiste wintersportfoto’s om ze vervolgens met jullie te delen op ons weblog. Wil jij jouw foto’s ook terugzien op onze website? Deel je selfie op de piste, mooiste alpenpanorama of après-ski foto op Facebook, Twitter of Instagram met #snowplaza. Wij verzamelen de beste foto’s op Snowplaza waarna jij ze ook kunt zien en liken!

Klaar voor een nieuwe dag in de Zillertal Arena

Een moment dat iedere wintersporter kent

Wolkendecke am Mont Lachat - Skigebiet Le Grand Bornand

Een foto die is geplaatst door Siegfried Esch (@eschsiegfried) op

Wonderschoon Zwitserland: Engelberg

Bergpanorama Saalbach-Hinterglemm

Overheerlijke Käsespätzle!

Heerlijk bordje Käsespätzle! #kasespatzle#Kässpätzle#Kasnocken#oostenrijk#salzburgerland#filzmoos#eten#wintersport#lekkereten

Een foto die is geplaatst door SnowplazaNL (@snowplazanl) op

Verse sneeuw!

Verse #sneeuw #saalbach #happy #wintersport #skien

Een foto die is geplaatst door SnowplazaNL (@snowplazanl) op

Wintersportplezier in Saalbach!

Tag je sneeuwfoto’s met #snowplaza

Wij delen de mooiste sneeuwfoto’s met jouw in het ‘Snowplaza fotoalbum’ vol wintersportbeelden! Wil jij je eigen foto’s terugzien? Vergeet op Facebook, Instagram en Twitter dan niet de hashtag #snowplaza te gebruiken!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.