Skip to navigation Skip to main content

Win een paar ski's van Atomic!

Win een paar skis van Atomic!

Ben jij toe aan een paar nieuwe ski's, of ben je die huurlatten zat en wil je eindelijk wel eens een paar eigen ski's? Doe dan nu mee aan onze prijsvraag en win een paar ski's van Atomic die helemaal bij jou passen! Als jij de winnaar bent, gaat Atomic samen met jou kijken welke ski voor jou het beste is. Zowel qua model als lengte. Dus of je nu beginner of vergevorderd bent, op de piste of vooral naast de piste skiet; jij wint de ski's die bij jou passen. Om kans te maken op deze super prijs hoef je slechts een vraag te beantwoorden: "Welke wedstrijdskiër skiet op Atomic ski's?"

Doe nu mee met de prijsvraag en win een paar Atomic ski's >

Atomic ski's

Atomic maakt al ruim 60 jaar ski's en in die tijd is een heleboel veranderd. De huidige lijn ski's bestaat uit diverse modellen: van raceski's, tot allmountain en piste ski's voor beginners en alles wat daartussen zit. Denk aan sportski's, speciale ski's voor dames, brede off-piste bakken en toerski's. Welke ski's zou jij het liefste winnen?

Atomic skis

De Atomic Cloud serie speciaal voor dames

Wat moet je doen?

Om kans te maken op een paar ski's van Atomic die helemaal bij jouw skistijl en ervaring passen, dien je antwoord te geven op de vraag: "Welke wedstrijdskiër skiet op Atomic ski's?". Het antwoord op deze vraag vind je uiteraard ook op de website van Atomic >. Vul vervolgens je e-mailadres in en klik op versturen. Zo simpel is het!

Meedoen kan tot eind januari

Deze prijsvraag loopt tot en met 31 januari 2018. Begin februari zullen we de gelukkige winnaar of winnares van de Atomic ski's bekend maken. Veel succes!

Doe nu mee met de prijsvraag en win een paar Atomic ski's >

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.