28 november 2015 door Miranda in 'Aankondigingen''

Snowplaza Magazine

Hij is er weer, de eerste van dit winterseizoen: Snowplaza Magazine! Download nu het gratis magazine in de app op je iPad of lees de wintersportglossy online. Deze editie staat weer boordevol reisverslagen, achtergrondverhalen, mode, materiaal en een natuurlijk een prijsvraag. Het eerste nummer van dit seizoen is extra dik door twee specials: Tirol en Wallis. In de Tirol special zetten we de skigebieden, hoogtepunten en een aantal heerlijke recepten voor je op een rijtje. De Wallis special belicht de skigebieden die bijzonder geschikt zijn voor een vakantie met de hele familie.

Hochzeiger, Gerlos, Les Deux Alps, ...

Snowplaza Magazine neemt je in deze editie mee naar diverse skigebieden. Zo bezochten we het redelijk onbekende, maar bijzonder afwisselende skigebied Hochzeiger in het Pitztal en brachten een paar dagen door in het populaire Gerlos. Thijs nam het skigebied van Les Deux Alpes eens goed onder de loep in de skigebiedentest. Maar dat is nog niet alles, in dit nummer nemen we je digitaal mee naar tientallen bestemmingen.

Prijsvraag: wat zegt ie nou?

De prijsvraag uit het magazine kun je ook in dit weblog terugvinden. Beluister hieronder wat de Oostenrijker zegt en noteer in het invulveld jouw Nederlandse vertaling en je e-mailadres. Onder de goede inzenders verloten we een wintersportjas van Protest naar keuze. Je kunt een dames- of herenmodel uit de collectie van 2015/2016 kiezen. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 20 december 2015. Hierna ontvangt de winnaar van ons bericht.

Protest

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen