Skip to navigation Skip to main content

Win een waardebon van € 100,-: wat doe jij het liefst in de bergen?

 

Houd jij alleen van wintersport of kom je ook graag in de zomer in de Alpen? De redactie van Snowplaza.nl houdt van de zomer in de bergen; fietsen, wandelen, klimmen, etc. In de zomer werken we veel aan onze zomerwebsite indebergen.nl. Hier vind je alle informatie voor een zomervakantie in de Alpen. Op indebergen.nl hebben we momenteel een leuke poll: laat ons weten wat je het liefste doet als je in de bergen bent en maak kans op een Online Outdoor Waardebon t.w.v. € 100,-. Het enige dat je hoeft te doen is de poll in te vullen en je kunt winnen. Doe nu mee!


Bergliefhebbers in de winter én de zomer

Zoals gezegd houden wij niet alleen van wintersport, maar ook van de zomer in de Alpen. Maar als je ons op de redactie vraagt wat we echt het allerleukste vinden in de bergen, dan zijn de antwoorden heel verschillend. Zo stapt Thijs het liefst op z'n racefiets in de zomer om een uitdagende Franse col te bedwingen. Hannes kan eigenlijk niet kiezen; wandelen of toch snowboarden? Yvonne maakt graag een mooie wandeltocht en bij mij wint wintersporten het toch net van watersport in de zomer. Wij zijn benieuwd wat jij nou het liefste doet als jij op vakantie bent in de bergen.

 

Win een Online Outdoor Waardebon t.w.v. € 100,-

Geef op de poll op indebergen.nl aan welke activiteit jouw voorkeur heeft en maak kans op een waardebon t.w.v. € 100,-*. Iedere maand verloten wij een Online Outdoor Waardebon onder de deelnemers aan de poll. De cheque kun je online besteden aan bijvoorbeeld een paar nieuwe bergschoenen, een klimgordel of een fijne softshell. Je kunt zelf kiezen voor welke winkel je een bon wilt ontvangen: Bever, Zwerfkei, Peak Performance, The North Face of OutdoorXL.

Winnaar 15 juni: Marthie Berns gaf aan graag te wandelen in de bergen en foto's te maken van al het natuurschoon.

Kun jij niet wachten tot je volgende skivakantie? Plan nu alvast je komende

 

 

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.