Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Magazine: hij is er weer!

Ga je dit weekend op wintersport of wil je alvast lekker in de stemming komen? Download dan nu de nieuwste editie van het Snowplaza Magazine. De wintersportglossy staat ook dit keer weer boordevol wintersportverhalen, een skitest, fashion, gear en natuurlijk hebben we ook weer een leuke prijsvraag.

Download hier de iPad app Snowplaza Magazine >>

In the picture: Noorwegen

In dit nummer van Snowplaza Magazine wordt veel aandacht besteed aan een bijzonder wintersportland: Noorwegen. Het land waar het tot mei écht winter is. Je kunt een uitgebreide special over Fjord-Noorwegen lezen. Zelf heb ik vorig jaar ook in deze spectaculaire omgeving van fjorden en bergen mogen skiën, in Stranda. Het verhaal over de onvergetelijke reis en de video vind je in deze editie. Verder lees je een reisverslag van eveneens een niet alledaagse bestemming: Turracher Höhe en bezochten we Zell am See – Kaprun en Fieberbrunn.

Lees Snowplaza Magazine op je iPad of online

Heb jij de gratis app nog niet gedownload op je iPad? Doe het dan nu en lees alle edities gratis. Heb je geen iPad dan kun je Snowplaza Magazine ook online lezen. Je mist dan helaas wel een aantal interactieve functies zoals de video’s. Aan de prijsvraag kun je natuurlijk wel meedoen, deze vind je hieronder. Raad wat de Oostenrijker zegt, vul je gegevens in en maak kans op deze mooie midlayer van Salomon. Meedoen kan tot 15 maart 2015.

Wat zegt ie nou?


Download hier de iPad app Snowplaza Magazine >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.