Skip to navigation Skip to main content

Het nieuwe Snowplaza Magazine is uit! Lees nu editie 5 - 2014

Een nieuwe en overvolle Snowplaza Magazine ligt weer op de digitale deurmat! Je kunt de interactieve editie downloaden op je iPad of hier online de PDF versie lezen. De wintersportglossy staat weer vol reisverslagen, achtergrondverhalen, een skitest, fashion, gear en natuurlijk een nieuwe prijsvraag. Lees 'm nu!




Special Tirol

In deze editie kun je een special over de meest bezochte wintersportregio van Nederlanders lezen: Tirol. We geven je tips voor de leukste familievakanties, de mooiste skigebieden en besteden ook aandacht aan wellness en culinaire hoogstandjes. Hannes ging voor het eerst van zijn leven langlaufen in het Pillerseetal in Tirol. Zijn ervaringen kun je lezen in het reisverslag. Verder besteden we aandacht aan Noorwegen, Les Portes du Soleil en dé 'Geheimtip' vlakbij de Arlberg: Sonnenkopf.

Prijsvraag: win een wintersportjas van Atomic

Atomic produceert vanaf dit jaar voor het eerst ook hoogwaardige wintersportkleding. Voor de prijsvraag: 'Wat zegt ie nou?' mogen wij een Ridgeline Jas verloten onder de goede inzenders. Luister naar het onderstaande geluidsfragment en probeer te ontcijferen wat deze Duitser zegt. Vul het antwoord en je gegevens in en maak kans op deze mooie jas t.w.v. € 399,-. Je kunt meedoen t/m 18-01-2015, daarna krijgt de prijswinnaar van ons bericht.

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.