Skip to navigation Skip to main content

Win een paar ski's van Head!

Zijn jouw ski's toe aan vervanging of wil je eindelijk een paar eigen latten? Doe dan nu mee aan onze prijsvraag en win een paar ski's van Head die helemaal bij jouw skistijl en ervaring passen. Beginner, pisteracer of freerider, voor elk type skiër is er de perfecte keuze. Samen met de prijswinnaar zoekt Head de juiste ski uit. Doe snel mee en daal deze winter van de piste af op je nieuwe ski's!

Wat moet je ervoor doen?

Meedoen is heel gemakkelijk. Ga naar de prijsvraagpagina en geef antwoord op de vraag: 'Hoe heet de dameslijn van Head ski's?'. Dat lijkt misschien een lastige vraag, maar het antwoord vind je op de website van Head. Vul het juiste antwoord en je gegevens in en je maakt kans op een paar ski's van Head.

 

De beste ski voor jou!

Toen we deze actie bespraken met Head ontstond natuurlijk al snel de vraag: '...maar welke ski gaan we dan verloten?'. Een beginner heeft niets aan een raceski voor gevorderden en met een slalomski is het lastig bochten draaien in de poeder. Zo ontstond al snel het idee dat de prijs afhankelijk zou moeten zijn van het niveau en de skistijl van de winnaar. Indien jij de gelukkige winnaar bent van de ski's zal Head contact met je opnemen en samen met jou bepalen welke ski en welke lengte het beste bij jou past. Zo weet je dus zeker dat jij de juiste ski wint!

Meedoen

Deze actie loopt tot en met donderdag 3 januari 2019. Op vrijdag 4 januari verloten we de ski's onder de goede inzenders. De winnaar zal persoonlijk bericht van ons ontvangen en deze maken we ook weer bekend op de website en op onze Facebookpagina.

Heel veel succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.