Skip to navigation Skip to main content

De winnaars zijn bekend!

De afgelopen maand kon je deelnemen aan twee leuke acties op Snowplaza. Door mee te doen aan onze prijsvragen kon je diverse mooie prijzen winnen zoals een Ski Atlas 2014, een skihelm van Uvex, en als klap op de vuurpijl een compleet verzorgde trip voor twee personen naar de seizoensopening in Ischgl! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

Twee skihelmen van Uvex

Om kans te maken op een skihelm van Uvex moest je raden in welk skigebied de onderstaande foto is genomen. Het juiste antwoord was: Tignes . Uit alle goede antwoorden hebben we de volgende prijswinnaars getrokken:
Martine Meertens
Mark Deijkers
hebben beiden een Uvex p1us helm gewonnen!
De vijf Ski Atlassen gaan naar:
Mike Klaasen
Paul Kickken
Wilfried van Dongen
Marina de Graaf
Marja Zijlstra

Als reporter mee naar Ischgl

Ruim 4.000 bezoekers deden mee aan onze Ischgl/Transavia prijsvraag. Het juiste antwoord op de vraag: 'Hoe heet de lift die dit seizoen geopend wordt in Ischgl?' was: 3-S PARDATSCHGRAT A2. Vanochtend hebben we de winnaar van de compleet verzorgde reis naar de seizoensopening in Ischgl gebeld. De gelukkige winnaar is Joris Bink. Hij stapt over 1,5 week met een vriend(in) en Snowplaza in het vliegtuig naar Oostenrijk om samen het nieuwe wintersportseizoen in te luiden. De belevenissen van Joris kun je natuurlijk volgen op Facebook en Twitter en na thuiskomst volgt de reportage op Snowplaza.

10 Ski Atlassen

Uit de goede antwoordenvan de Iscghl prijsvraag hebben we nog 10 winnaars getrokken die binnenkort een Ski Atlas 2014 in de brievenbus kunnen verwachten. Dit zijn:
Marc Braam
Bernadette Joosten
Koen van der Plas
Chantal van Meer
Caroline van Zwam
Jan Bakker
Paul Kruunenberg
Lenny Spork
Bart Janssen
Linda Commandeur

Blijf ons volgen voor meer leuke wintersportacties

Heb je deze keer niets gewonnen? Niet getreurd, want Snowplaza gaat natuurlijk gewoon door met leuke wintersportacties en -prijzen. Bij onze collega's in België kun je op dit moment nog meedoen aan een prijsvraag waarbij je een paar mooie ski's kunt winnen. Ga naar de prijsvraag op snowplaza.be >>

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Snowplaza wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.