Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Magazine: de eerste van dit seizoen is uit

Hij is er weer: ons gratis wintersportmagazine voor de iPad. Je kunt de eerste editie van dit seizoen vanaf nu downloaden in de app. Natuurlijk kun je Snowplaza Magazine ook weer online lezen en meedoen aan de prijsvraag. Deze keer verloten we mooie prijzen van Bergans. Bekijk ‘m nu!

Reisverslagen en tests

Het is alweer de 13e editie van onze interactieve wintersportglossy. Heb jij een iPad? In dit eerste nummer van het nieuwe wintersportseizoen kun je reisverhalen lezen over Kronplatz, Adelboden, Aspen en Breckenridge. En we hebben niet alleen het skigebied van Garmisch-Partenkirchen getest, maar ook de nieuwe ski’s van dit seizoen. In deze editie lees je de uitkomsten van de all-mountain en sportski’s.

Skitechniek: bochten draaien in de poeder

Skiën buiten de geprepareerde pistes wordt steeds populairder. Tjeerd legt je, in zijn artikel over skitechniek uit, wat je in de diepe poedersneeuw moet doen om mooie bochten te draaien (in plaats van steeds voorover te duikelen ;-)). Ook spraken we met wintersportvisionair Reto Gurtner over ‘zijn’ dorp Laax en de toekomst van het wintersporttoerisme.

15% korting bij onlineskishop.nl

Speciaal voor lezers en bezoekers van Snowplaza biedt 15% extra korting in de webshop. Dit geldt voor alle producten en niet alleen voor adviesprijzen, maar ook voor de aanbiedingen. Het enige dat je hoeft te doen is de code ‘SNOWPLAZA’ invoeren bij je bestelling en je ontvangt direct de 15%. Overigens betaal je ook geen verzendkosten.

Bergans prijzen winnen

Raad jij wat de Zwitserse dame in onderstaande geluidsopname zegt, dan maak je kans op mooie prijzen van Bergans. Voor dames een Bergfreu lady coat t.w.v. € 270,- en voor heren een Bergflette jacket t.w.v. € 160,-. Vul hieronder jouw antwoord en je gegevens in. Op maandag 1 december maken we de winnaars bekend.

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.