Skip to navigation Skip to main content

Win een wintersport naar Ischgl!

Eind november is het weer zover: de seizoensopening in Ischgl! Net als voorgaande jaren wordt dit groots gevierd met een spectaculair openingsconcert van James Blunt. Snowplaza zal er bij zijn en jij kunt met ons mee! Volledig verzorgd inclusief vliegticket, transfer, hotel en een 4-daagse skipas. Geniet van bijna 240 km pistes en duik na het skiën de bruisende après-ski in. En heb je daarna nog energie over? Het nachtleven in Ischgl gaat door tot in de vroege uurtjes. Doe mee met onze prijsvraag en wie weet vieren we binnenkort samen het begin van de winter in Ischgl!

Open het wintersportseizoen samen met Snowplaza

Relaxed met het vliegtuig naar Oostenrijk. 4 dagen lang skiën en feesten in de bruisende skihoofdstad van de Alpen: Ischgl. En als klap op de vuurpijl het openingsconcert van James Blunt meemaken. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Ga dan met ons mee! In samenwerking met Ischgl en Transavia.com kunnen wij jou én een vriend(in) of partner het volgende aanbieden:

  • › 2 retourtickets Amsterdam – Innsbruck
  • › Transfer van de luchthaven naar Ischgl
  • › 3 nachten hotel in Ischgl of directe omgeving, inclusief halfpension in een 2-persoonskamer
  • › 4-daagse skipas voor 2 personen
  • › Een ‘hoofdrol’ in onze (video)reportage

Kans maken op deze te gekke wintersport?

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Doe dan mee aan onze prijsvraag en houd alvast je agenda vrij van donderdag 27 t/m zondag 30 november 2014. Om mee te dingen naar de hoofdprijs moet je het juiste antwoord geven op de volgende vraag: Wat is de naam van de nieuwe lift die dit wintersportseizoen geopend wordt in Ischgl? Het antwoord op deze vraag vind je op de website van Ischgl. Ook verloten we 10 Ski Atlassen 2014 onder de goede inzenders.

Hoofdrol in onze (video)reportage

Als winnaar van deze actie speel jij en je vriend(in) of partner tevens de 'hoofdrol' in de (video)reportage die we op Snowplaza en Social Media zullen publiceren. Net als ieder jaar maken wij een verslag van dit onvergetelijk weekend in Ischgl en dit doen we door jou te volgen. We leggen je reactie vast als we je bellen dat je gewonnen hebt, volgen je af en toe op de piste en natuurlijk tijdens de après-ski. Of we 24/7 achter je aanlopen? Nee hoor, maar we spreken wel een paar keer per dag af om te werken aan de reportage en posts te maken voor Social Media. Ben jij niet cameraschuw en lijkt het je leuk om mee te gaan, doe dan nu mee. Wie weet staan we straks samen op de piste en bij James Blunt!

Doe mee en win!

Tot en met zondag 16 november kun je meedoen met deze prijsvraag. De winnaar krijgt op maandag 17 november van ons een telefoontje met de vraag of het lukt om op donderdagochtend 27 november heel vroeg op Schiphol te staan...

Heel veel succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.