7 oktober 2014 door Thijs in 'Nieuws''

Ski Atlas 2015

Hij is er weer, de nieuwste editie van de Ski Atlas! 400 pagina's vol wintersportinformatie over bestemmingen in de Alpen, de USA, Noorwegen en Andorra. Door middel van uitvoerige beschrijvingen, pistekaarten, foto's en beoordelingen die bezoekers van Snowplaza hebben achter gelaten kom je alles te weten over de wintersportmogelijkheden in 356 skibestemmingen. Een skitest, skipasprijzen, en top 5's van beste bestemmingen maken de Ski Atlas compleet. Ook de gloednieuwe cover verdient weer een eervolle vermelding. Bij het zien van de Ski Atlas 2015 krijg je toch gewoon zin in de wintersport?

Koop de Ski Atlas 2015 nu online bij Bol.com >>

Alle wintersportinformatie in één boek

De Ski Atlas zou bij iedere wintersporter in de kast moeten staan. Ideaal om je te oriënteren op een nieuwe bestemming, tijdens je voorbereiding op de wintersport of om lekker in te bladeren vanuit je luie stoel. 356 populaire bestemmingen zijn uitvoerig beschreven zodat je van tevoren weet wat je ter plaatse kunt verwachten. Pistetips, het aantal pistekilometers, de afstand, prijzen voor skiles, het zijn slechts een paar voorbeelden van wat je in de Ski Atlas kunt vinden. Met de Ski Atlas heb je alle belangrijke wintersportinformatie in één boek.

Skitest 2014/2015

Door jou gekozen cover

Grote blikvanger van de Ski Atlas is de cover. Deze straalt het echte wintersportgevoel uit en van de ribbels op de piste krijg je direct zin om te skiën. De keuze voor deze cover is in samenspraak gedaan met bezoekers van de van de Snowplaza Facebook. Uit de vier voorgelegde covers was de keuze vrijwel unaniem! Fris, duidelijk en in één oogopslag kun je lezen wat je van de Ski Atlas kunt verwachten.

Bestemmingen Top 5

De keuze voor een wintersportbestemming is vaak niet gemakkelijk. Wij proberen je een handje te helpen door de beste bestemmingen op bepaalde gebieden nog eens extra uit te lichten. Een skidorp dat volledig aan jouw wensen voldoet is op deze manier zo gevonden! De Ski Atlas is voorzien van Top 5's met de thema's: après-ski, sfeer, uitdagend, beginners, sneeuwzekerheid en kindvriendelijkheid.

Skitest 2014/2015

Ook dit jaar is de Ski Atlas weer voorzien van een uitgebreide skitest. 57 verschillende ski's van komend seizoen zijn uitvoerig getest en onder diverse sneeuw- en weersomstandigheden op de proef gesteld. De ski's zijn ingedeeld in diverse categorieën (oa. lady carve, easy carve en all-mountain) en onder meer getest op kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit. Door een heldere inleiding vind je eenvoudig de ski die bij jouw ervaring en techniek past. De testwinnaars worden overzichtelijk weergegeven op een aparte pagina.

Boekinformatie

  • Titel: SKI ATLAS 2015
  • Uitgever: Spalder Media Group
  • ISBN: 9789077090473
  • Formaat: 24 x 304 x 217 mm
  • Inhoud: 400 pagina’s
  • Prijs: € 24,95
  • Verkoop offline: Nederlandse & Vlaamse boekhandels, ANWB, V&D en Bijenkorf
  • Verkoop online: o.a. via Bol.com


Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.