15 maart 2014 door Felix in 'Reisverslagen''

Murmli in Serfaus

Het is praktisch uitgesloten om je in Serfaus-Fiss-Ladis te vervelen. Zelfs voor wie niet op de ski’s staat is er genoeg te beleven. Vlieg met 80 kilometer per uur over het skigebied, val gewichtloos van 12 meter naar beneden, geniet van een musicalshow, beleef après-ski met vuurelementen of aanschouw het berglandschap in de comfortabele skihutten. Nog steeds niet overtuigd? Na het lezen van dit weblog ben je dat zeker wel! Een wintersportparadijs met uitgebreide, moderne voorzieningen waar jong en oud zich kan vermaken!

Serfaus-Fiss-Ladis is een heus amusementspark

Ruim 212 kilometer aan skipistes! Serfaus-Fiss-Ladis behoort daarmee tot de grootste skigebieden van Oostenrijk. ’s Morgens kan het vrij druk zijn bij de diverse dalstations maar zodra je eenmaal op de piste staat is hier niets meer van te merken. Na een paar uur skiën is het duidelijk: de beoordeling van het skigebied met “Top” is bijna een understatement. We genieten hier volop van de heerlijke afdalingen. Moderne, verwarmde skiliften en een snowpark met airbag, funslope en slalom parcours, het is allemaal aanwezig. En dat onder het genot van heerlijk weer met veel zonneschijn.

Serfaus-Fiss-Ladis Fotoquelle

Adrenaline, plezier en actie in het skigebied

“Whooeehooee” is het geluid dat we dieper in het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis horen. Dat komt door de Fisser Flieger die met 85 km per uur over het skigebied raast. Ook kun je gewichtsloosheid ervaren in de Skyswing waarbij je een vrije val van 12 meter hoogte meemaakt. Naast deze gedurfde attracties biedt Serfaus-Fiss-Ladis veel leuke mogelijkheden voor nog meer plezier en actie op de piste. Denk aan de ski-fox, sneeuwschoenwandelen of sneeuwscooters. Om te weten wat het allemaal inhoudt moet je het gewoon uitproberen! Heb je er nog geen genoeg van? Bezoek dan Murmli en Berta.

Serfaus-Fiss-Ladis Fotoquelle

12 meter vrije val met de Skyswing

Murmli en Berta zorgen voor een goede stemming

Een knaagdier (Murmli) en een koe (Berta) zijn de dieren die zich in Serfaus-Fiss-Ladis regelmatig laten zien. Deze twee mascottes zijn vooral bij de kleine skiërs geliefd en gaan met de kinderen op ontdekkingsreis. En er is veel om te ontdekken: De Fisser grot, het vossenhol, Berta’s indianenland, het dinobos, het kinderland, een dierenpark en de berenpiste. Op de familieafdaling kun je door de buik van een beer skiën en andere obstakels trotseren. Kleintjes hebben ook de mogelijkheid om op een motorslee te rijden. Zo wordt een skidag voor het hele gezin een avontuur. En na het skiën gaat het spektakel gewoon verder…

Serfaus

Kinderparadijs van Serfaus

Après-ski voor het hele gezin in Serfaus-Fiss-Ladis

Een moderne lasershow tovert skigebied Serfaus-Fiss-Ladis om tot een groot podium. In het skiseizoen 2013/2014 vindt bij middenstation Komperdell elke woensdagavond de show 'Memories' plaats. De openluchtshow voelt aan als een Broadway musical. De beloofde acrobatiek met vliegende skiërs, salto’s, lasershow en muziek komt allemaal voorbij. Na de show is er de kans om op een verlichte piste naar beneden te skiën of te rodelen. Een echte aanrader is het zonsondergang diner. Tijdens een heerlijk diner geniet je van de zonsondergang op 2.430 meter. Een pistenbully brengt je terug naar het dal. Ben je nu overtuigd van de enorme scala aan entertainment in Serfaus-Fiss-Ladis?

Wintersport is mijn grote hobby. Ik ga ieder jaar met veel plezier naar de sneeuw en hou van alles wat met skiën te maken heeft. Mijn enthousiasme probeer ik op het weblog van Snowplaza over te brengen!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen