Skip to navigation Skip to main content

Webcams: Vandaag prachtig weer voor vakantiegangers

Het noorden van Nederland heeft al vakantie dus veel Nederlanders zijn afgelopen weekend naar de sneeuw vertrokken. Zonnig skiweer wordt door veel Nederlandse wintersporters erg gewaardeerd. Vandaag kunnen ze op en top genieten want het is echt een prachtige skidag. Er is vrijwel overal veel zon en de temperaturen zijn in de dalen net iets te hoog. Op de pistes liggen de temperaturen veelal onder nul waardoor de verse sneeuw van afgelopen week mooi intact blijft. Dit weer levert prachtige plaatjes op. Hier enkele webcambeelden van zonovergoten wintersportplaatsen.

Weersverwachting

Dit prachtige weer is helaas niet voor lange duur. Vanaf morgen is er kans op sluierbewolking en sneeuwval. In de Franse Alpen slaat het weer vanaf woensdag helemaal om. In Oostenrijk blijft het vooral droog en laat de zon zich af en toe zien. Op Snowplaza houden we je natuurlijk op de hoogte van de actuele sneeuwcondities in de Alpen. De bewolking is voor latere zorg, geniet van deze prachtige beelden.

Hochsölden op 2.077 meter

Prachtig uitzicht in Ischgl op 2.864 meter

La Plagne

Rittersberg Ramsdau am Dachstein

Veel zon in het mooie Tignes

Heldere lucht in Val Thorens

Prachtig plaatje van Zillertal Arena

Uitzicht Zillertal Arena Gerlos

161 - Winter - Daphne

Over Daphne

Als Daphne zou moeten kiezen tussen een zomervakantie of wintersport, is de keuze snel gemaakt: wintersport natuurlijk! Als klein ukkie stond ze voor het eerst op de ski’s en nog steeds is de jaarlijkse vakantie een echte familietraditie.