23 februari 2014 door Thijs in 'Nieuws', Aankondigingen''

Snowplaza Magazine

Hij is er weer! De nieuwe editie van het Snowplaza Magazine is vanaf nu te downloaden in de App Store! In de laatste versie van dit seizoen vind je zoals je van ons gewend bent interessante reisverslagen, de laatste fashion & gear, een prijsvraag en actuele wintersportevents. Heerlijk om mee in de wintersportstemming te komen wanneer je nog op vakantie gaat of om dat heerlijke gevoel nog even vast te houden. Snowplaza Magazine, dé interactieve wintersportglossy voor de iPad.

Op wintersport met een oude camper

Er komen weer heel wat mooie bestemmingen voorbij in de laatste editie van deze winter. Felix is in het wonderschone Zermatt geweest waar hij eindelijk met eigen ogen de Matterhorn heeft kunnen zien. Dat er ook in het oostelijke deel van Oostenrijk nog prachtige wintersportbestemmingen liggen bewijzen Tauplitz en Schladming. Het meest bijzondere artikel in dit magazine komt zonder meer van de Snowplaza reporters Martin en Fabian. Zij zijn de Oostenrijkse bergen ingetrokken met een Volkswagen Transporter uit 1996 wat voor de nodige problemen zorgde. Koude nachten, een wielklem, startproblemen maar… heerlijke dagen op de piste!

Maak kans op een jas van Peak Performance

Ook in deze editie van Snowplaza Magazine staat weer de prijsvraag "Wat zegt ze nou?". Deze keer heeft een meneer uit de Zwitserse bergen de eer gehad om onze prijsvraag in te spreken. Volgens ons is het ditmaal niet al te moeilijk om de tekst te ontcijferen! Onder de goede inzenders verloten we een heerlijke jas van Peak Performance. Voor een vrouwelijke winnaar is er de Frost Down Parka t.w.v. € 395, een heerlijke warme donsjas. Voor een mannelijke winnaar is er de Pemberton Jacket, ook t.w.v. € 395, een fijn skijack dat ook in het straatbeeld niet misstaat.

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.