22 januari 2022 door Mike in Live vanuit de sneeuw

We zijn op dit moment in Gerlos, waar het met bakken uit de lucht komt sinds we vanochtend de gordijnen opendeden. Het is wit, witter, witst. We zijn nog niet op de piste geweest, dat doen we vanmiddag, maar in het dorp is het ontzettend mooi. Daarom even een update vanuit hier. Geniet je even mee?

Volop sneeuw

Gisteren waren we nog in het Duitse Naturpark Ammergauer Alpen, waar we getrakteerd werden op een verse laag sneeuw. Daarna klaarde het op en reden we richting Tirol, waar ook de zon door de wolken kwam. Zoals voorspeld is het vandaag echter omgeslagen. Er is zo'n 15 centimeter gevallen en het sneeuwt nog steeds door. We hebben het op foto en video vastgelegd, dus word niet te jaloers.

Videobeelden uit Gerlos 

We wilden jullie de sneeuwbeelden niet onthouden. En foto's zijn mooi, maar een video weergeeft uiteraard nog beter weer hoe het sneeuwt. 

Genieten van de foto's

En heb je nu nog niet genoeg van de sneeuw? Bekijk dan ook even de foto's hieronder.

Gerlos hond
bospad
Gerlos sneeuw
Sneeuw in Oostenrijjk
beekje gerlos
Boom met sneeuw
Hond in de sneeuw
Gewei
Dorpsbeeld
Centrum Gerlos
Dorpsbeeld Gerlos
Dronebeeld
Besneeuwde daken
Hoofdstraat Gerlos
Dorfbahn

Zeg eens eerlijk: hier wil je toch ook zijn? Je kan trouwens een vrijblijvende aanvraag voor een accommodatie doen via onze pagina over Gerlos. 

Besneeuwde daken image widget

Mike is al jaren werkzaam in de wintersportbranche. Je kent hem niet alleen van z'n geschreven verhalen, maar ook van de video's die je voorbij zien komen. Hij staat veel voor, achter en naast de camera. Misschien herken je z'n stem van 24 UUR IN en de Snowplaza live-uitzendingen op Facebook of heb je hem voorbij zien komen op beeld.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen