27 januari 2014 door Miranda in 'Materiaal'' | 22 Reactie(s)

Safeman skislot

Onze collega Felix stond een paar weken geleden vreemd te kijken toen bleek dat zijn ski's weg waren na een lunch in het centrum van Sölden. Helaas komt het nog regelmatig voor dat ski's of een snowboard "verdwijnen". De oplossing? Zet ze op slot! Wij mogen 5 Safeman skislotjes weggeven en tevens krijg je als bezoeker van Snowplaza 15% korting op de aanschaf van een skislot.

De verkeerde ski's

Persoonlijk ben ik altijd blij als mijn ski's niet meer splinternieuw zijn. Dan kan ik ze tenminste weer rustig in een rek zetten, zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze verdwijnen. Nieuwe ski's en snowboards zijn nog steeds doelwit van "wintersportbendes" die met busjes rondrijden in bekende wintersportplaatsen en ski's en snowboards inladen. Maar het gebeurd ook regelmatig dat ski's per ongeluk omgewisseld worden. Als de schoen in de binding klikt denken mensen dat ze de juiste ski hebben, maar dit is niet altijd het geval. Een kennis van mij kwam er ooit na een middag skiën achter dat ie z'n eigen ski's niet had gepakt na de lunch; "Ja maar ze lijken ook wel heel erg op die van mij...."

De wisseltruc

Om te voorkomen dat ski's gestolen worden kun je bijvoorbeeld één ski wisselen met je skigenootje. Je pakt allebei een ski van elkaar, klikt ze in elkaar en zet ze beide op een andere plek. Uiteraard bij voorkeur een eindje bij elkaar vandaan. Het is dan lastig voor een eventuele dief om de juiste ski's bij elkaar te zoeken. Nog beter is je ski's op slot te zetten met een skislotje. Deze kleine apparaatjes stop je gemakkelijk in je jaszak en tijdens de lunch en de après-ski zet je je ski's of snowboard snel en gemakkelijk op slot.

Skislotje

Skislotje winnen of kopen met 15% korting

Als bezoeker van Snowplaza krijg je 15% korting op de reeds afgeprijsde skislotjes van Safeman. Je betaalt dan geen € 18,95 maar € 15,26 per stuk. Uiteraard kun je de slotjes ook voor andere doeleinden gebruiken: je vouwfiets in de trein, de kinderwagen of je mountainbike. Voer de code Snowplaza in bij je bestelling en je ontvangt direct de extra korting. Onder de bezoekers van Snowplaza mogen we 5 Safeman skislotjes verloten. Wat je hiervoor moet doen? Stuur een mail naar redactie@snowplaza.nl, met als onderwerp: Skislot winnen en je adres, en wie weet ontvang jij binnenkort één van de skislotjes.

Update: de skislotjes zijn inmiddels verloot en de winnaars hebben hiervan bericht gehad. Een e-mail sturen heeft dus geen zin meer. Uiteraard zullen we vaker dit soort weggeefacties doen op Snowplaza!

Klik hier om een skislotje te bestellen met korting >>

Skislotje

Reactie(s)

door Rene op 27 januari

top actie snowplaza!door Cor op 28 januari

goed idee zo,n slotje nu al 2 paar ski,s gestolen de laatste 3 jaar dus zo,n slotje zou welkom zijn top actie snowplaza.door Ann op 28 januari

goed idee, ben zelf mijn skies al twee keer een dag kwijt geweest, is toch telkens een dag minder skiëndoor Hanny op 28 januari

Goed idee we zoeken al een tijdje naar zoietsdoor Willy Hesselink op 28 januari

koop ik er direct een paar nieuwe ski's bij!door Walter op 28 januari

supercool reeds jaaaaaaren in mijn bezit maar nu toch wel aan vervanging toe.door Roofthooft,Harry op 30 januari

Jullie bieden het aan prijs 18,95€ nu aan 15,26€ en als je het wil bestellen moet je 17,95€ betalen .Ik zou er 3 bestellen maar dan wel aan 15,26€/stukdoor Yolanda Renooy op 30 januari

Veel skis om op slot te zetten! En nog maar 1 slotje over!door Dirk Vandercruyssen op 29 januari

Geachte, zonet wou ik graag een 2-tal skislots bestellen van Safeman met de extra kortingscode " snowplaza ", zoals vermeld op uw site. Deze code klopt helaas niet of wordt niet aanvaard door de webshop van Safeman. Zou u dit even kunnen nakijken aub ? Met vriendelijke groeten, Dirk Vandercruyssendoor Hendrik De Groote op 21 maart

Wanneer kan ik terug een safeman bestellen met 15% korting ? Dank voor uw antwoord.Laat een reactie achter

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen