Skip to navigation Skip to main content

Collega gezocht: online redacteur

53660 - Collega gezocht: online redacteur (3)

Zit schrijven in jouw bloed en heb je een passie voor wintersport? Kom je daarnaast ook zomers in de bergen? Is het bovendien tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! We zijn namelijk op zoek naar versterking van ons redactieteam.

Hele jaar bezig met wintersport

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die net zo gek is op wintersport als wij. Je kunt ons namelijk het hele jaar door wakker maken voor een tripje naar de sneeuw en we praten dan ook graag dag en nacht over skiën en snowboarden. Vanuit ons kantoor proberen we wintersportend Nederland te voorzien van de beste en leukste informatie over skibestemmingen en de wintersportbranche. We informeren en inspireren en daar hebben we op korte termijn hulp bij nodig. Ik kan je vast verklappen: we hebben een ontzettend gezellig team :-).

53660 -  (3)
Nieuws

Meer dan wintersport alleen

Naast voor Snowplaza schrijf je bijvoorbeeld ook voor onze zomerwebsite Indebergen.nl en nieuwswebsite Skiinformatie.nl. Je verzorgt de online content voor de websites en de sociale kanalen als Instagram en Facebook en bent samen met het team verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de platformen. Je werkzaamheden lopen uiteen van het schrijven van blogs en pagina’s tot het bijwerken en creëren van bestemmingsinformatie. Je volgt de ontwikkelingen in de (online) bergwereld op de voet. Verder komen er leuke andere projecten voorbij, zoals bijvoorbeeld meewerken aan ons offline Snowplaza magazine. Je werkt in een internationaal redactieteam vanuit ons kantoor in een historisch pakhuis in Wormer (Noord-Holland).

Meerdere vacatures

Nu het wintersportseizoen weer van start gaat, zijn we niet alleen op zoek naar een redacteur, maar ook naar andere collega's. Voor een uitgebreide beschrijving van de vacature en de andere vacatures kun je even kijken op onze vacaturepagina. Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor voor een kennismaking?

Vacatures bekijken >>

1220 - Winter - Mike

Over Mike

Mike is al jaren werkzaam in de wintersportbranche. Je kent hem niet alleen van z'n geschreven verhalen, maar ook van de video's die je voorbij zien komen. Hij staat veel voor, achter en naast de camera. Misschien herken je z'n stem van 24 UUR IN en de Snowplaza live-uitzendingen op Facebook of heb je hem voorbij zien komen op beeld.