2 januari 2021 door Miranda in Aankondigingen

Normaal gesproken bezoeken we tijdens het wintersportseizoen veel verschillende skigebieden en nemen we je vaak live mee via ons blog, Facebook en Instagram. Ook dat is dit jaar natuurlijk allemaal anders, omdat reizen er voorlopig nog even niet in zit. Wij zitten, net als jullie waarschijnlijk, vooral heel veel thuis. Daar zijn we wel dagelijks bezig met wintersport en zo ontstond het idee om een speciale aflevering te maken van onze Facebook livevideo's die je van ons gewend bent vanuit de Alpen. Ben jij erbij morgen om 11.00 uur?

Wat gaan we doen?

Tijdens een livevideo op Facebook nemen we je normaal gesproken mee door een skigebied. Dat kan natuurlijk nu niet en daarom gaan we wat anders doen. Onze eigen 'chef' Florien gaat de keuken in om een heerlijk wintersportgerecht te maken. Wat het is, verklappen we nu natuurlijk nog niet, maar we weten zeker dat iedereen hier dol op is. Florien deelt het originele recept van de specialiteit uit de Alpen en laat je zien hoe je het zelf thuis ook kunt maken. Verder gaan we natuurlijk veel kletsen over wintersport, hebben we uiteraard wat beelden vanuit de Alpen en hebben we interviews met enkele mensen die werkzaam zijn in de wintersport. Ook kun jij live je vragen aan ons stellen en meepraten. Kortom, we maken er een afwisselende uitzending van. 

live op de piste
Normaal gesproken nemen we je live mee de piste op, dat kan nu helaas niet

Hoe kun je ons volgen?

Zorg dat je morgenochtend, zondag 3 januari 2021 om 11.00 uur klaar zit en open Facebook. Via Facebook krijg je een melding wanneer we live zijn. Natuurlijk kun je de video ook op een later moment terugkijken, alleen kunnen we dan niet meer in de uitzending reageren op je vragen. Volg je ons nog niet op Facebook, dan kun je dat via deze link doen.

Is er ook wat te winnen?

Tijdens onze livevideo's verloten we ook altijd leuke prijzen en dat is nu natuurlijk niet anders. Geen skipas of goodiebag dit keer, maar we hebben wel een andere mooie verrassing. Wat dat is? Dat zie je morgen! Meedoen is eenvoudig: kijk naar de video, reageer en je maakt automatisch kans op de prijs. 

We hopen veel van jullie te 'zien en spreken' morgen. Tot dan!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen