Skip to navigation Skip to main content

De winnaar van de vakantie naar VAYA Kaprun is bekend

52995 - De winnaar van de vakantie naar VAYA Kaprun is bekend (3)
© Sunweb

De kerstdagen staan voor de deur en iedereen bereid zich voor op een bijzondere Kerst. Een mooi moment om één van jullie nog een extra kerstcadeautje te geven. Vandaag maken we namelijk bekend wie de wintersport naar Kaprun heeft gewonnen. De afgelopen weken kon je meedoen met de prijsvraag die we in samenwerking met Sunweb voor jullie hadden opgezet. Door het juiste antwoord te geven op de vraag 'Welke lift heeft de Kitzsteinhorn met de Maiskogel verbonden?' maakte je kans op een verblijf in VAYA Kaprun, inclusief skipas.

Wintersport in Kaprun

Zell am See - Kaprun is een populair skigebied onder de Nederlandse wintersporters. Je hebt hier toegang tot ruim 135 km pistes, verspreid over een gletsjer en twee verschillende deelgebieden. Door de aanwezigheid van de Kitzsteinhorn gletsjer reiken de pistes hier tot 3029 m en is het skigebied ontzettend sneeuwzeker. Naast de vele ski- en snowboardmogelijkheden is er ook genoeg te doen naast de pistes. Er zijn tal van mooie wandelroutes, loipes voor langlaufers en om de dag af te sluiten kun je terecht in het gezellige dorpscentrum.

VAYA Kaprun

VAYA Kaprun is een luxe appartementencomplex aan de rand van het centrum van Kaprun. Het ligt op slechts 250 m van de piste, ideaal voor een verblijf tijdens je wintersport dus. De appartementen zijn afgelopen zomer volledig opnieuw ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. De comfortabele woonkamer, stijlvolle slaapkamer en luxe keuken zorgen ervoor dat het jou tijdens je verblijf aan niets ontbreekt. Voor het ontbijt kun je verse broodjes bestellen bij de receptie en na een dag op de pistes kun je heerlijk ontspannen in de sauna van het complex. Gegarandeerd genieten dus!

52995 - https://35696.cdn.cke cs.com/czsZortU7kBXvOHgdnXF/images/a4d413ae31d0e32a37c1ee84a845d17ae92043fbc029b98a.jpg (2)
Foto: © Sunweb

En de winnaar is...

En dan nu het verlossende woord, want wie heeft nu die reis naar VAYA Kaprun gewonnen? Het juiste antwoord op de vraag 'Welke lift heeft de Kitzsteinhorn met de Maiskogel verbonden?' was de 3K K-onnection. Uit alle juiste inzendingen is uiteindelijk één winnaar getrokken. Luca Kikken, gefeliciteerd! Jij hebt een verblijf in VAYA Kaprun gewonnen! Je ontvangt een mailtje op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Wij wensen je alvast veel plezier! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Sunweb.

215 - Winter - Jahna

Over Jahna

Jahna staat al vanaf jongs af aan op de ski's en daarvan heeft ze bijna 10 jaar wedstrijden geskied. Ze is verslaafd aan wintersport en in de wintermaanden is ze bijna alleen maar in de sneeuw te vinden. Niet alleen om te skiën, maar ook om te assisteren bij verschillende wintersportevenementen.