Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza webshop: in samenwerking met DAKA

52858 - Snowplaza webshop: in samenwerking met DAKA (3)
© DAKA

Sinds kort kun je via Snowplaza al je gewenste wintersportitems en -kleding bestellen! In samenwerking met DAKA bieden we een uitgebreid assortiment van skikleding, ski’s, skischoenen, accessoires en meer. Bij besteding van € 50,- of meer is de verzending gratis. In dit weblog meer informatie over de Snowplaza webshop , in samenwerking met DAKA.

DAKA: dé wintersport shop van Nederland

DAKA is erkend wintersportspecialist en één van de grotere wintersportketens van Nederland. Bij de medewerkers in de vele winkels kun je terecht voor een passend advies op het gebied van wintersport. Skischoenen laten aanmeten, je ski’s laten waxen en slijpen of een nieuwe wintersportoutfit scoren, bij DAKA ben je aan het goede adres. Alle gerenommeerde wintersportmerken zijn verkrijgbaar en voor ieder type wintersporter zijn er de juiste artikelen.

52858 - https://35696.cdn.cke cs.com/czsZortU7kBXvOHgdnXF/images/53a9775d6261bd9c90cadecb02d7101051e98665d3e2155d.jpeg (2)
(Foto: © DAKA)
(Foto: © DAKA)


Online shoppen via Snowplaza

In de huidige tijd is online shoppen nog populairder geworden. Voortaan kun je ook via Snowplaza je favoriete wintersportitems bestellen. Het complete assortiment van DAKA vind je bij ons terug op de website. Van handschoenen tot helmen, mutsen, ski’s, brillen en backpacks. Alles wat je maar nodig kunt hebben tijdens de wintersport is verkrijgbaar. Shop alvast je ski uitrusting bij elkaar, zodat je klaar bent om weer op de ski’s te staan, zodra dit mogelijk is. Bij alle producten staat een uitgebreide beschrijving en de maten waarin het verkrijgbaar is. Tevreden? We sturen je door naar de website van DAKA waar je je bestelling verder kunt afhandelen.

Klik hier om naar de Snowplaza webshop, in samenwerking met DAKA, te gaan >

Producten onder de loep

Ski’s
Op zoek naar nieuwe ski’s? Voor sportieve skiërs die op zoek zijn naar de perfecte slalomski is de Fischer RC4 Worldcup SC RT Yellow Base een perfecte partner. De HEAD Integrale Black Edition is een stuk veelzijdiger en geschikt voor iedere piste. De Augment SC Onpiste 70 is een topski voor gevorderden en experts.

Skischoenen
Ook qua skischoenen heeft DAKA een ruim aanbod. De HEAD Raptor is zeer stijf en richt zich op ervaren racers en performance skiërs. Een stuk soepeler zijn de Salomon X MAX en Atomic Hawx Magna 80.

Skikleding
Het aanbod van skikleding is enorm. Van onderkleding tot skibroeken en ski jassen. Populaire merken als Icepeak, Falcon, Peak Performance en Protest zijn allemaal verkrijgbaar.

Accessoires
Een wintersportuitrusting is niet compleet zonder skibril, skihelm en skihandschoenen. In alle prijscategorieën en voor ieder type skiër zijn er geschikte modellen te vinden.

52858 -  (4)
Nieuws
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.