Skip to navigation Skip to main content

Kerstcadeaus voor de wintersporter

5258 - Kerstcadeaus voor de wintersporter (1)

Ben je op zoek naar een wintersportcadeau voor onder de kerstboom? Wij hebben in dit weblog een aantal artikelen voor je op een rijtje gezet waar iedere wintersporter blij van wordt. Van een bijzonder paar skisokken tot een actioncamera waarmee je de vetste filmpjes maakt. Wie wil er nou geen wintersportparfum of een eigen rodelslee krijgen? Een cadeau waar iedere wintersporter iets aan heeft is sneeuw! De afgelopen dagen is er weer verse sneeuw gevallen in de Alpen en ook voor de kerstdagen is de verwachting dat het gaat sneeuwen.

Skisokken van kashmir

Een cadeau waar iedere wintersporter iets aan heeft zijn skisokken. Het aanbod is groot en ze zijn er in diverse soorten en maten. Sommige modellen bieden extra steun en anderen zijn weer voorzien van een opvallend motief. Wil je helemaal de show stelen dan kies je voor skisokken die zijn gemaakt van kashmir. Voor dit heerlijke zachte gevoel aan je voeten moet je wel in de buidel tasten. De sokken worden geproduceerd door Falke met een adviesprijs van € 99,95.

Hét parfum voor de wintersporter

Met de parfums Bogner 12, 36 en 60 haal je de wintersportgeur in huis! De sportieve geur is een mix van citroen, mandarijn en pepermunt in combinatie met lavendel en nootmuskaat. Naamgever van dit parfum is de legendarische Duitse skiër Willy Bogner die in 1936 deelnam aan de Olympische Spelen. De namen van het parfum zijn gebaseerd op belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van Bogner. In 1936 nam Willy Bogner deel aan de Olympische Spelen, in 1960 was het de beurt aan zijn zoon en in 2012 was Bogner voor het eerst sponsor van het Duitse skiteam. De geur is verkrijgbaar als eau de toilette voor ongeveer € 50,-.

GoPro Hero+ Black Edition

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker op de piste, de helmcamera's. Iedereen wil de wintersportavonturen vastleggen om er thuis nog even van na te kunnen genieten. De meest populaire camera onder de helmcams is de GoPro. Met het nieuwste model, de Hero+ Black, ben je op de piste verzekerd van de beste beeldkwaliteit. Het ontwerp is kleiner en lichter dan zijn voorganger, je filmt in Full HD en de batterijduur is toegenomen. Hik je tegen het prijskaartje van zo'n € 449,- aan dan zijn er ook goedkopere helmcamera's van bijvoorbeeld Sony of Panasonic.

Rodelen met je eigen slee

Rodelen staat altijd garant voor het nodige plezier. Komende winter kan jij de berg af suizen met je eigen slee. In een klein dorpje nabij München genaamd Gonn produceert de firma Magnus Rodelsport bijzondere, met de hand gemaakte modellen. Het huidige topmodel is de raceslee 'Tiger' voor wintersporters die niet bang zijn voor een beetje snelheid. De slee staat garant voor hoge snelheden, heeft een in hoogte verstelbare stoel en is eenvoudig te besturen. Voor zo'n € 445,- ben je de eigenaar van je eigen raceslee.

Wintersportsieraad: een sneeuwbal om je vinger

Hiermee maak je vrouwelijke wintersporters volkomen gelukkig... en jezelf een stuk armer. Het sieraadmerk Fope uit Italië brengt met de Flex’it Niue collectie een ring en halsketting met sneeuwbal op de markt. De glinsterende sneeuwbalring van witgoud en witte diamanten is een echte blikvanger. Dat mag ook wel wanneer je weet dat de ring € 7960,- waard is. Hiermee kan je pas gezien worden in Crans-Montana of Kitzbühel! Er wordt maar een gering aantal geproduceerd waardoor je nooit iemand op de piste tegenkomt met dezelfde ring!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.