21 april 2020 door Mike in Evenementen

Alhoewel het alweer ver in april is, hebben we het wintersportseizoen natuurlijk niet lekker afgesloten. En om dat alsnog in stijl te doen hebben we samen met Skiinformatie.nl en De Hoek een heerlijke wintersport pubquiz voor je klaargezet. Weet jij veel over skigebieden, wintersporten en après-ski? Dan dagen we je uit om mee te doen aan Dé Online Wintersport Pubquiz. Deelnemen kun je live vanuit huis aanstaande zaterdag. Schrijf je nu in en doe mee. Datum: zaterdag 25 april 2020. 

Live meespelen met Dé Online Wintersport Quiz

Zaterdag spelen deelnemers live mee met de quiz der quizen over wintersport. Om 20.00u wordt er gestart en vanaf dan wordt 2,5 uur lang de wintersportkennis van de deelnemers getest. In meerdere rondes worden er vragen over verschillende categorieën gesteld. Wintersporters van elk niveau kunnen meedoen. De inhoud verklappen we nog niet, maar het wordt leuk. Voor het beste team is er uiteraard een leuk prijsje beschikbaar. Kortom: een leuke invulling van de zaterdagavond! Samen met onze collega's van Skiinformatie.nl zijn wij nog bezig met het verzinnen van leuke vragen voor de quiz. De quiz zelf wordt geleid door onze vrienden van De Hoek in Purmerend, zij zijn specialist in de online pubquizen. Zij hosten de pubquiz en ook de inschrijving verloopt via hen.

pubquiz
Zo kan de pubquiz eruit komen te zien!

Meedoen aan de quiz

Wil jij je wintersportkennis testen samen met je huisgenoten? Mooi! Deelnemen kan alleen, maar ook met teamgenoten. Belangrijk: elk team moet in hetzelfde huis aanwezig zijn en dus achter dezelfde camera zitten. Er is slechts beperkte ruimte voor deelnemers, dus je moet snel zijn! Deelname kost €5,- per team. Inschrijven voor Dé Online Wintersport Quiz doe je hier. Na inschrijving krijg je meer informatie van De Hoek over de betaling en de verdere procedure. Wij hebben er zin in en hopen je zaterdag te zien!

Wat: Dé Online Wintersport Quiz
Wanneer: zaterdag 25 april 2020
Tijd: 20.00 – 22.30 uur
Inschrijfgeld: € 5,- per team

Schrijf je nu in >

Mike is al jaren werkzaam in de wintersportbranche. Je kent hem niet alleen van z'n geschreven verhalen, maar ook van de video's die je voorbij zien komen. Hij staat veel voor, achter en naast de camera. Misschien herken je z'n stem van 24 UUR IN en de Snowplaza live-uitzendingen op Facebook of heb je hem voorbij zien komen op beeld.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen