3 december 2013 door Thijs in 'Nieuws''

Wintersport Sölden

De afgelopen tijd maakte je op Snowplaza kans op een geheel verzorgde wintersport in Sölden. Wie de eenvoudige vraag goed beantwoorde maakte kans op 3 nachten inclusief halfpension en skipas in een 4-sterrenhotel in Sölden voor 2 personen. Daarnaast geven we ook nog eens 10 x een Ski Atlas 2013/2014 en 5x een HOBB-reisgids met bijzondere logeeradressen weg! Met alle prijswinnaars is inmiddels contact opgenomen en hun prijs wordt zo snel mogelijk opgestuurd. Van harte gefeliciteerd en veel lees- en wintersportplezier!

Schwarze Schneide

Het antwoord op de vraag ‘Tot welke hoogte reikt het skigebied van Sölden?’ moest natuurlijk 3340 meter zijn. De 3340 meter hoge Schwarze Schneide is een van de redenen waarom het skigebied van Sölden zo sneeuwzeker is. Al vroeg in het seizoen openen hier de pistes van de Rettenbach- en de Tiefenbachgletsjer. Inmiddels is er al zo veel sneeuw gevallen dat ook grote delen van het winterskigebied open zijn. Sölden is een bruisende wintersportbestemming met meer dan 150 kilometer aan pistes. De après-ski komt hier al vroeg in de middag op gang en in het dorp vind je ook een sportcentrum met zwembad, sauna, fitnesscentrum, bowling en bioscoop.

Heb ik een prijs gewonnen?

Edith van Gameren uit Barendrecht is uiteindelijk de gelukkige winnaar geworden van de wintersport in Sölden. Deze winter skiet zij op de pistes van de Giggijoch en Gaislachkogl. Overnachten zal zij doen in een 4-sterrenhotel op basis van halfpension. Naast de wintersport gaven wij ook nog eens 10 x een Ski Atlas 2013/2014 en 5x een HOBB-reisgids met bijzondere logeeradressen weg. Ook met deze prijswinnaars is contact opgenomen.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Deze winter komen er op Snowplaza nog diverse winacties dus houd de website goed in de gaten!

Komend weekend neemt Snowplaza alvast een kijkje op de pistes van Sölden. Volgende week lees je hierover een uitgebreid verslag.

Prijswinnaar wintersport Sölden bekend

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.