29 december 2019 door Thijs in Aankondigingen

Een beoordeling kan net de reden zijn om wel of niet voor een wintersportbestemming te kiezen. Is het skigebied wel zo familievriendelijk als men doet vermoeden en is de après-ski wel zo bruisend? Ervaringen van andere wintersporters zijn vaak erg belangrijk bij het boeken van de wintersport. Wanneer je in december een beoordeling achterlaat op Snowplaza, help je niet alleen andere wintersporters, maar maak je ook nog eens kans op een rugzak van EVOC!

Winnen: EVOC LINE R.A.S. 20l t.w.v. € 220,-

Als je in december een beoordeling achterlaat op Snowplaza, maak je automatisch kans op de EVOC LINE R.A.S. 20l ter waarde van € 220,-. Deze rugzak is ‘lawine airbag compatible’ en zit met 100% zekerheid goed op de rug (boddy hugging). Dit maakt de LINE R.A.S. uitstekend geschikt voor freeride- en backcountry avonturen. Alle compartimenten zijn snel toegankelijk en de rugzak heeft extra brede heupbanden voor een goede ondersteuning. De kleur van de te winnen rugzak is ‘heather gold’.

Wat moet je doen?

Ga naar www.snowplaza.nl/beoordelingen. Selecteer een dorp, vul alle gegevens in en schrijf een uitgebreide beoordeling. Uit alle beoordelingen in de periode van 7 december t/m 1 januari 2020 wordt één winnaar getrokken. De winnaar van de EVOC rugzak wordt donderdag 2 januari bekend gemaakt op de website en via Facebook. Heb je meerdere bestemmingen bezocht? Hoe meer beoordelingen, hoe meer kans!

Klik hier om een beoordeling achter te laten >Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.