10 november 2013 door Miranda in 'Nieuws', Aankondigingen''

Snowplaza Magazine

Het tweede nummer Snowplaza Magazine van dit seizoen ligt weer op de digitale deurmat van je app of je kunt de PDF versie van het magazine hier lezen. We hebben weer geprobeerd een leuk en interessant magazine voor je samen te stellen boordevol reisverhalen, een skigebiedentest, fashion, gear en een skitest. Lekker languit op de bank in de wintersportstemming komen. Lees 'm nu!Op je iPad of PDF

Wil je de meest complete versie van Snowplaza Magazine lezen, download 'm dan op je iPad. Je ziet dan alle pagina's en kunt optimaal gebruik maken van de interactieve functie. Heb je geen iPad, geen probleem, dan kun je de PDF versie lezen hieronder. Dit keer kun je reisverslagen lezen van Val Thorens, Warth en de Tiroler Zugspitz Arena. Verder sprak Snowplaza met Nederlands trots in de freeridewereld: Irian van Helfteren. Ook hebben we weer ski's getest. Dit keer de easy carvers (de ski voor de gemiddelde "vakantieskiër") en de ski die je op alle pistes en daarbuiten kunt gebruiken: de all mountain ski's. De prijsvraag uit het magazine hebben we hieronder nog eens uitgelicht. Succes en veel leesplezier!

Under Amour

Prijsvraag: wat zegt ze nou

De prijsvraag uit het vorige magazine was wat moeilijk gezien het beperkt aantal goede inzendingen. Daarom hebben we het dit keer weer wat gemakkelijker gemaakt. Kun je ontcijferen wat deze Zwitserse dame zegt? Deze keer kun je een waterdichte sweater van Under Amour t.w.v. € 59,95 winnen. Klik op de "play" button om het geluidsfragment te beluisteren en vul je antwoord en e-mailadres in. Op 15 december verloten wij de prijs onder de goede inzenders. Veel succes met het ontcijferen van dit dialect.

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.