8 november 2013 door Miranda in 'Nieuws''

Stubaier Gletsjer

Terwijl wij hier nog volop "genieten" van de herfst, zijn de skigebieden in Oostenrijk zich aan het voorbereiden op de winter. De werkzaamheden die daar bij komen kijken kun je zien in deze video van Tirol. Bij het zien van deze beelden krijg je toch gewoon zin in de winter? Op de gletsjers is het skiseizoen al in volle gang en over een maand zullen veel andere skigebieden ook hun liften weer openen. Wij kunnen niet wachten!

5 gletsjers van Tirol

In Tirol zijn 5 gletsjers waar je op dit moment al volop kunt skiën, in het Stubaital, het Kaunertal, het Pitztal, het Sölden-Hochsölden-Vent en in het Ski Zillertal 3000. De onderstaande video is opgenomen op de Stubaier Gletsjer, dit is het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk met ruim 100 km aan pistes. Een heerlijke plek om je voor te bereiden op de winter en alvast even lekker van de berg af te racen.

Zin om zelf te gaan skiën op de Stubaier Gletsjer? Klik hier voor meer informatie >>

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.