Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza voordeel: 15% korting bij onlineskishop.nl

5054 - Snowplaza voordeel: 15% korting bij onlineskishop.nl (1)

Met het nieuwe skiseizoen voor de deur is het weer tijd om op zoek te gaan naar nieuwe spullen. Wellicht ben je toe aan een paar nieuwe ski's, skischoenen, een jas, helm of wil je nu eindelijk die Go-Pro wel eens aanschaffen? Samen met onlineskishop.nl heeft Snowplaza een speciale actie opgezet: als bezoeker van Snowplaza ontvang je maar liefst 15% korting op alle artikelen, inclusief de aanbiedingen.

Speciale kortingscode Snowplaza

Wintersport is al duur genoeg en daarom hebben onlineskishop.nl en Snowplaza samen deze speciale kortingsactie opgezet. Deze online webshop in skispullen heeft alles wat je nodig hebt voor je wintersport. Van ski's, helmen en skischoenen tot jassen, onderkleding en handschoenen. Naast de nieuwste collectie vind je online ook een 'outlet' waar je overjarige artikelen met een flinke korting kunt kopen. Bovenop de prijzen die je online ziet staan - dus ook de outletprijzen - komt dus de extra 15% korting. Bovendien betaal je geen verzendkosten. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is het invoeren van de kortingscode 'SNOWPLAZA' bij je bestelling en je ontvangt direct je 15% korting. De actie is geldig t/m 31 december 2013. Klik hier om te winkelen bij onlineskishop.nl >>

Skischoenen op maat met 10% korting

Heb jij vaak last van zere voeten tijdens het skiën? Of wil je graag een paar skischoenen waarvan zowel de binnen- als de buitenschoen helemaal zijn aangepast aan jouw voeten? Bootsolutions.nl biedt Snowplaza bezoekers 10% korting op een paar op maat gemaakte skischoenen. Als basis wordt de Salomon X-Pro Custom gebruikt. Dit is een skischoen waarvan de buitenschaal, door middel van verwarming, wordt aangepast aan jouw voet. Als binnenschoen heb je de keuze uit een paar modellen, die ook weer helemaal worden aangepast aan jouw voet. Een paar op maat gemaakte skischoenen zijn verkrijgbaar vanaf € 499,-. De prijs is afhankelijk van de gekozen binnenschoen en is inclusief een paar goede inlegzolen. Je ontvangt de 10% korting als je aangeeft dat je voor de Snowplaza actie komt. Ook deze voordeelactie is geldig t/m 31 december 2013.

Deze winter zullen we vaker speciale acties voor Snowplaza bezoekers publiceren, dus houd onze website goed in de gaten. Wij zijn even winkelen;-)
Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.