5 oktober 2013 door Miranda in 'Nieuws''

Snowplaza Magazine

De temperaturen gaan omlaag en het wordt steeds vroeger donker: we gaan nu echt richting de winter! Wil jij alvast helemaal in de wintersportstemming komen? De eerste editie van Snowplaza Magazine is vanaf nu te lezen op je iPad of online. Het gratis magazine staat weer bomvol reisverslagen, achtergrondverhalen en informatie over het nieuwste materiaal en trends voor het komende winterseizoen.

Gratis wintersport magazine

Snowplaza Magazine is een gratis wintersportglossy die je zowel online als op de iPad kunt lezen. Op de iPad biedt het magazine interactiviteit, die we helaas online niet kunnen bieden. In dit eerste nummer van het nieuwe wintersportseizoen kun je o.a. reisverslagen lezen van Sölden, Obertauern en Crans Montana. Verder besteden we aandacht aan voordelig wintersporten en kun je in de skitest kijken welke ski dit jaar als beste uit de bus kwam. Ook besteden we aandacht aan de trends van dit seizoen en kun je interview lezen met zitskiër Kees-Jan van der Klooster.

Rugzak

Prijsvraag: wat zegt ie nou?

Net als vorig jaar hebben we ook dit seizoen weer in iedere editie een prijsvraag waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Deze keer een rugzak van Arc'Teryx t.w.v. € 180,-. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is raden wat de Duitser zegt in de geluidsopname. Je kunt ook hieronder meedoen aan de prijsvraag. Klik op de "play" button om het geluidsfragment te beluisteren en vul je antwoord en e-mailadres in. Op 1 november verloten wij de prijs onder de goede inzenders. Veel succes met het ontcijferen van dit lastige dialect.

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.