3 oktober 2013 door Thijs in 'Algemeen''

Authentieke hotels in de Alpen

Wil je deze winter op een bijzondere manier overnachten in de Alpen? Kies voor een accommodatie van de organisatie Hotel Chalets de Tradition die over tal van authentieke onderkomens in de bergen beschikken. Dompel je onder in die typische traditionele wintersportcultuur in sfeervolle hotels en chalets. De accommodaties liggen in populaire wintersportbestemmingen in Frankrijk, Zwitserland en Italië en beschikken ondanks de authentieke uitstraling over moderne voorzieningen waar je tijdens je vakantie naar op zoek bent. Zo geniet je van comfort en luxe, maar heb je ook de sfeer waar je tijdens je wintersport naar verlangt.

Altijd een bestemming die bij jou past

De accommodaties van Hotel Chalets de Tradition liggen verspreid door de Alpen. Er is altijd een bestemming met bijbehorend hotel dat aan jouw wensen voldoet. Zo kun je in de Franse regio Haute Savoie afreizen naar onder andere Chamonix, Châtel en Les Gets. De hotels worden omgeven door een adembenemend berglandschap en bieden een snelle toegang tot de pistes. In de Savoie zijn Tignes, Val Thorens en La Rosière skidorpen waar HCT hotels zijn gevestigd. Wie liever op wintersport gaat naar Italië en op een authentieke manier wil overnachten kiest Cogne of Courmayeur als bestemming. Zwitserland heeft in Adelboden een hotel die onder deze organisatie valt.

Geniet van wellness en culinaire lekkernijen

Tijdens je verblijf bij een van de accommodaties van Hotel Chalets de Tradition zal het je aan niets ontbreken. Uitgebreide wellness voorzieningen, zwembaden en whirlpools zijn vrijwel overal aanwezig. Op culinair gebied weten ze ook hoe ze hun gasten moeten verwennen. Vanzelfsprekend kom je veelvuldig in aanraking met de tradtionele (Franse) keuken maar modernere gerechten worden ook geserveerd. Over de wintersport mogelijkheden hoef je je ook geen zorgen te maken. De hotels liggen veelal vlakbij de piste en soms kun je zelfs tot de voordeur skiën.

Klik hier om de brochure van Hotel Chalets de Tradition te downloaden >>

Geniet van wellness en culinaire lekkernijen

Voel je thuis vanaf het eerste moment

Bij Hotel Chalets de Tradition willen ze je tijdens je wintersport volkomen thuis laten voelen en daarbij hanteren ze vijf regels. In de eerste plaats word je op een warme, familiaire manier welkom geheten zodat je vakantie op een goede manier start en je direct al je vragen kunt stellen. Bij een organisatie als deze speelt authenticiteit en traditie een grote rol, de accommodatie moet je direct dat typische wintersportgevoel geven. De smaken van de regio proeven is de derde van de vijf gouden regels. Het is belangrijk dat het hele gezin een onvergetelijke wintersport beleeft en daardoor krijgen de kids hier net dat beetje extra aandacht. Comfort en service is voor Hotel Chalets de Tradition het laatste punt om jou vakantie tot een succes te maken.

Maak kennis met de hotels:

Hotel Chalets de Tradition

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.