18 april 2019 door Thijs in Nieuws

Laat volgend seizoen je wintersportdroom in vervulling gaan: skiën in Canada! Ervaar de fantastische poedersneeuw van de Rockies, geniet van de bijzondere wintersportsfeer en maak de mooiste afdalingen van je leven. Het is nu alweer mogelijk om een wintersport naar Canada voor skiseizoen 2019/2020 te boeken. Via Sneeuwzeker Deals profiteer je van aantrekkelijke Vroegboek Deals!

Vroegboek Deals naar Canada v.a. € 929,- p.p.

Een wintersport naar Canada moet je gewoon een keer meemaken. KLM vliegt volgende winter drie keer per week rechtstreeks naar Edmonton. Vanaf hier ga je met de shuttle of huurauto richting de beroemde sneeuw van skigebied Marmot Basin. Hier verblijf je minimaal 7 nachten in een driesterrenhotel en heb je alle tijd om de pistes en de omgeving te ontdekken. Bij alle Vroegboek Deals zijn de retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas, transfer en vervoer van je wintersportmateriaal inclusief. Je boekt al een complete wintersportreis naar Canada v.a. € 929,- per persoon.

Klik hier om naar de Canada Vroegboek Deals te gaan >

Sneeuwzeker Deals

-

Posted by Sneeuwzeker Deals15 april 2019

Skiën op de pistes van Marmot Basin

Het skigebied waar jij jouw eerste meters in de Canadese sneeuw gaat maken is Marmot Basin. Dit is hét sneeuwzekerste skiresort van Jasper National Park met per seizoen 400 tot 500 cm sneeuw. Door het droge klimaat blijft de sneeuwkwaliteit altijd optimaal. Je moet het ervaren om het te geloven! Het skiseizoen in Marmot Basin loopt van begin november tot begin mei en er zijn 91 pistes. Marmot Basin is geschikt voor ieder type skiër, er zijn heerlijke glooiende ‘gegroomde’ afdalingen maar ook uitdagende Double Black Diamonds. Wat verder opvalt aan Marmot Basin is de rust. Hierdoor hoef je niet alleen nooit te wachten bij de lift, maar is er ook altijd verse poeder om door af te dalen.

Meer dan skiën alleen: Jasper & Edmonton

Tijdens je wintersport in Marmot Basin wil je natuurlijk ook het échte Canada ervaren. Je bevindt je hier middenin het Jasper National Park, het grootste nationale park in de Canadese Rockies. Spot diverse dieren (wapiti's, elanden!), rijd over de Icefields Parkway, ga ijsklimmen en wandel langs het met sneeuw bedekte Maligne Lake. 

En waarom niet een paar dagen Edmonton aan je wintersport in Canada vastplakken? Edmonton is de hoofdstad van de provincie Alberta en dé festivalstad van het land. Er valt hier altijd wel iets te beleven op het gebied van cultuur, sport of muziek. Om de stad te ontdekken kun je een Fat Bike huren of een Segway tour maken.

Marmot Basin
(Foto: © Sneeuwzeker Deals - Marmot Basin)

Waarom op wintersport naar Canada? 5 redenen!

  • Droge poedersneeuw door de unieke ligging in de Rockies (ideale weersomstandigheden!)
  • Geen wachtrijen bij de skiliften van Marmot Basin
  • De rust en ruimte van de natuur in Jasper National Park
  • Verrassend veelzijdig Edmonton
  • Voordeliger dan je denkt

Via Sneeuwzeker Deals boek je al een complete reis naar Canada incl. retourvlucht, 7 overnachtingen, skipas, transfer en het meenemen van je eigen wintersportmateriaal v.a. € 929,- per persoon.

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen