4 oktober 2013 door Thijs in 'Nieuws''

Ski Atlas 2014

Ook dit jaar ligt er weer een nieuwe editie van de Ski Atlas in de winkel. Zoals je van de Ski Atlas mag verwachten geeft het boek in ruim 400 pagina’s een betrouwbaar overzicht van de wintersportmogelijkheden in de Alpen, de USA, Noorwegen en Andorra. 356 bestemmingen zijn uitvoerig beschreven en voorzien van pistekaarten, foto’s, en beoordelingen die bezoekers van Snowplaza hebben achter gelaten. Met onder meer een compleet vernieuwde cover en skitest is de Ski Atlas klaar voor het nieuwe wintersportseizoen. Nu jij nog!

Koop de Ski Atlas 2014 nu online bij Bol.com >>

Lawine aan wintersportinformatie

De Ski Atlas is het handboek van de wintersporter. Makkelijk om erbij te pakken wanneer je je oriënteert op een nieuwe bestemming, je de pistekaart van een gebied wilt bestuderen, maar ook bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar ski’s. 356 bestemmingen en de bijbehorende skigebieden zijn uitvoerig beschreven zodat je ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan. Kinderopvang, skipasprijzen, pistetips voor beginners en experts, bezoekerservaringen, het is slechts een kleine greep uit wat de Ski Atlas te bieden heeft.

Achterzijde Ski Atlas 2014

Compleet vernieuwde cover

Wat direct in het oog springt wanneer je de Ski Atlas 2014 voor je houdt, is de compleet vernieuwde cover. Het boek heeft hiermee een nieuw, fris uiterlijk gekregen wat helemaal past bij de wintersportbeleving van nu. In één oogopslag valt te zien waar het boek voor staat en wat er in te lezen valt.

Top 5 beste bestemmingen

Ben je een liefhebber van après-ski? Of juist op zoek naar een familievriendelijke bestemming? In de Top 5 beste bestemmingen hebben wij op basis van diverse thema’s alvast een aantal dorpen die eruit springen nog eens extra uitgelicht. Een skidorp dat volledig aan jouw wensen voldoet is op deze manier eenvoudig gevonden.

Vind het paar ski’s dat bij jou past

De Ski Atlas is niet compleet zonder de jaarlijkse skitest. Wie op zoek is naar een nieuw paar ski’s voor komend wintersportseizoen vind in deze skitest zeker een geschikte set. 60 ski’s in diverse categorieën (oa. lady carve, easy carve en all-mountain) zijn uitvoerig getest op onder andere kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit. De topmodellen worden overzichtelijk weergeven en door een heldere inleiding vind je eenvoudig de ski die bij jouw techniek en ervaring past.

Boekinformatie:

  • Titel: SKI ATLAS 2014
  • Uitgever: Spalder
  • ISBN: 9789077090589
  • Formaat: 297 x 210 mm
  • Inhoud: 400 pagina’s
  • Prijs: € 24,95
  • Verkoop offline: Nederlandse & Vlaamse boekhandels, ANWB, V&D en Bijenkorf
  • Verkoop online: o.a. via Bol.com

Pagina

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.