17 mei 2013 door Jim in 'Algemeen''

social media

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Niet alleen je vrienden zijn hierop te vinden, ook duiken er steeds meer fanpagina’s op. In de wintersportcategorie zijn tal van leuke pagina’s te vinden van personen, merken en magazines. Je kunt ook zoeken op #hashtags om leuke onderwerpen te vinden. Door deze pagina’s te volgen kun je inspiratie opdoen voor je eigen wintersport en zien hoe het er aan toe gaat in het leven van een wintersport professional. In dit artikel zet ik wat interessante personen en fanpagina’s op een rijtje.

Facebook

Facebook is een ideaal platform om bekende wintersporters en merken te volgen. Zie wat ze leuk vinden en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bekende wintersporters die je kunt volgen op Facebook zijn:


En vergeet natuurlijk niet Snowplaza te liken op Facebook!

Marcel Hirscher

Instagram

Instagram wordt steeds populairder en er worden steeds meer profielen van bekende atleten en merken aangemaakt. Maar wat is Instagram eigenlijk? Instagram is een app waarmee je foto’s met behulp van een filter er net iets specialer uit kunt laten zien. Ook op het gebied van wintersport kun je diverse leuke accounts volgen.

Hier een lijst met Instagram accounts:

Salomon Freeski

Twitter

Met het populaire social media platform Twitter kun je kleine berichtjes plaatsen met verwijzingen naar andere personen. Door het gebruik van #hashtags kun je zien wie er bijvoorbeeld allemaal over #skischoenen aan het tweeten is. Hierdoor vind je allerlei leuke informatie op jouw pagina.

Leuke Twitter accounts die je kunt volgen zijn:

Wintersport en Twitter

Op 9-jarige leeftijd stond Jim voor het eerst op een snowboard in de Zwitserse Jungfrau Region. Hij kreeg het kunstje al snel onder de knie. Jaarlijks gaat hij op pad met een grote groep, waarbij het iedere dag feest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen