3 april 2013 door Jim in 'Aankondigingen''

nickelback

Op zaterdag 30 november opent Nickelback, een van de meest succesvolle bands ter wereld, het winterseizoen 2013/2014 in Ischgl (Tirol) tijdens het legendarische Top of the Mountain Opening Concert. Nog nooit was de artiest of band zo vroeg bekend gemaakt. Tijdens het concert worden zo’n 20.000 wintersporters en muziekliefhebbers verwacht. Gasten kunnen het ‘Greatest Hits Show’-concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas. Twee dagen eerder, op donderdag 28 november, opent Ischgl als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes.

Rockers uit Canada

Nickelback, de uit Canada afkomstige rockband, werd in 1995 opgericht. Met vijf Grammy nominaties, winnaar van drie American Music Awards en meer dan 50 miljoen verkochte albums is de band een van de meest succesvolle bands ter wereld. Nickelback bracht in 2001 het album ‘Silver side up’ uit, waarmee ze internationaal doorbraken. Op dit album staat de bekende single ‘How you remind me’ die maar liefst 28 weken in de Nederlandse Top 40 stond genoteerd. De hoogste positie, nummer 4, behaalde de single ‘Photograph’ van het album ‘All the right reasons’ in Nederland.

optreden nickelback

Dé hotspot van de Alpen

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met het optreden krijgt Nickelback een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Gabriella Cilmi, Leona Lewis, Katy Perry, Gossip, Roxette en Scorpions op het podium.

optreden nickelback

Op 9-jarige leeftijd stond Jim voor het eerst op een snowboard in de Zwitserse Jungfrau Region. Hij kreeg het kunstje al snel onder de knie. Jaarlijks gaat hij op pad met een grote groep, waarbij het iedere dag feest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen